TRANSFER HABERLERİ

11 Haziran 2013 Salı

U-11 Mini Minikler Futbol Şenliği Aliağa Grubunda, Foça Belediyespor, Play- Off’larda.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından resmi lig olarak oynatılan U-11 Mini Minikler Futbol Şenliği'nin Aliağa grubunda üç haftalık zorlu maratonun ardından Foça Belediyespor, play- off’lara yükseldi.Aliağaspor,son maçında rakibini 12-0 mağlup etti ancak play-off’a yükselemedi.
U-11 Miniminikler Futbol Şenliğinin Aliağa Grubunda play off öncesi son maçlarda heyecan doruktaydı. Aliağa Belediyesi TOKİ Spor Tesislerinde oynanan Günün ilk maçında Aliağaspor, Helvacıspor ile karşılaştı.
İlk yarıyı 7 - 0 önde kapatan Aliağaspor'lu minikler, ikinci yarıda da Helvacı’ya nefes aldırmadı. İkinci yarıda 5 gol daha kaydeden minikler maçı 12-0 'lık farkla kapatarak play-off için ikinci maçın sonucunu beklemeye başladı.
Günün ikinci karşılaşmasında Bergama Gençler Birliği ile Foça Belediyespor karşılaştı.  Oyuna oldukça konsantre başlayan grubun iddialı takımlarından Foça golü erkenden bularak maçın kontrolünü ele aldı. Foça Belediyespor, İlk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu 2’şer golle rakibini 4-0 mağlup ederek play-off'lara yükseldi.
Bu skorun ardından Aliağaspor ise grup 2.si olarak play-off'lara veda etti.
Miniminikler Futbol Şenliği İzmir Grubu play-off maçları 14 Haziran’da başlayacak. 16  grubun birincilerinden oluşan 16 takım ilk dörde kalabilmek için mücadele edecek. İlk dörde giren takımlara kupa ve madalyalar verilecek.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: