TRANSFER HABERLERİ

16 Mart 2013 Cumartesi

Yıldız Basketbolcular Eğlendi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun 2012-13 takvim programında yer alan Yıldız Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası'nın bir ayağı Uşak'ta düzenleniyor (13-17 Mart tarihleri arasında). Atatürk  ve Kalfa Spor Salonunda oynanan Şampiyona'da Uşak'ı Mackolik.com Belediyespor, Kütahya'yı Gençlik Merkezi, Muğla'yı Fethiye Belediyespor, Aydın'ı Aydın Belediyegücü , Denizli'yi Denizli Belediyespor, Manisa'yı Vestelspor, Antalya'yı D.S.İ   Spor, Isparta'yı Altın Başak Koleji, Burdur'u  90.Yılspor ve Afyonkarahisar'ı Zafer koleji  temsil ediyor.
Şampiyonanın ikinci gününde Basketbol İl Temsilciliği tarafından ve Mackolikcom Uşak Üniversitesi  takımının yöneticileri  sponsorluğunda  organize edilen kaynaşma gecesi sporcuların yorgunluklarını  eğlenceyle atmalarıyla geçti.
Her takımın  yöresel türküleri ile başlayan gece yine yöresel oyunlarıyla devam etti. Geceye  Uşak GSH İl Müdürü Mehmet Kabay, Basketbol  İl Temsilcisi  Hasan Baykın turnuvaya katılan takımların yöneticileri ve Antrenörlerinde eşlik etti. 
Eğlencede Aydın ve Manisa  ekipleri Uşak yöresi oyunu İslam Oğlunu oynadı, Kütahya ve Uşak ekipleri  Efe oyunu oynarken, gece tüm katılanların  halay çekimi ile sona erdi.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: