TRANSFER HABERLERİ

16 Mart 2013 Cumartesi

Aliağa Petkim, Erdemir Sınavında.


Beko Basketbol liginde son 3 haftada 2 galibiyet alarak hedefini yeniden play off olarak belirleyen Aliağa Petkim, Pazar günü Aliağa’da karşılaşacağı Erdemir maçına yüksek moralle hazırlanıyor.
Antrenör Hakan Demir’in takımın başına gelmesinin ardından Takımın son haftalardaki yükselen grafiği yönetimi memnun etti. Yeşil Beyazlı takımda yönetim bir yemek düzenleyerek Oyuncular, teknik heyet ve yönetim kurulunu bir araya getirdi. Kulüp Başkanı Uğur Eren, yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Hakan Demir, teknik heyet ve tüm oyuncuların katıldığı moral yemeğinde play off hedefi bir kez daha dile getirildi.
Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, son haftalardaki yükselen grafiğin takımda başarıyı da getirdiğini ifade ederek, “Sezon başından bu yana yaşadığımız sakatlıklar ve son saniyelerdeki talihsiz maç kayıplarımızı artık geride bıraktık. Antrenörümüz Hakan Demir liderliğindeki takımımızın performansı her geçen maç yükseliyor. Pazar günü oynayacağımız Erdemir karşılaşmasına da mutlak galibiyet hedefiyle çıkacağız. Play off için bu maça büyük önem veriyoruz. Oyuncularımız ve teknik heyetle birlikte olarak onlara moral vermek, motivasyonlarını arttırmak için güzel bir akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu aynı zamanda Hocamıza da bir hoş geldin yemeği oldu. Aliağa Petkim birlik beraberlik içinde hedefine başarıyla adım adım yürüyor"dedi.
Beko Basketbol Liginin 22. Hafta maçında Aliağa Petkim ile ErdemirSpor 17 Mart Pazar günü saat 16.00’da Aliağa belediyesi Enka Spor Kompleksinde karşılaşacak. Maçın biletleri maç günü saat 10.00’dan itibaren Aliağa belediyesi Enka Spor Kompleksinde satışa sunulacak. Taraftarları ve İzmirli basketbolseverleri maça davet eden Kulüp yönetimi maç biletlerini 5 TL olarak belirledi. 
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: