TRANSFER HABERLERİ

21 Mart 2013 Perşembe

İzmir Süper Amatör Lig (SAL)'da Play-Off Heyecanı.

İzmir Süper Amatör Lig (SAL) 2012-2013 sezonu 10 Mart'tarihinde oynanan karşılaşmalar ile sona erdi. A Grubunda Foça Belediyespor, B Grubunda Ödemiş Belediyespor gruplarını şampiyon olarak tamamlayan ekipler oldu.
Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)' da  İzmir'i temsil edecek takımların play-off maçlarını sonunda belli olacağı statü'de,  A Grubunda Foça Belediyespor'un ardından 2. ve 3.sırayı alan Yeni Bornovaspor ile Çandarlı Belediyespor ile B Grubunda Ödemiş Belediyespor'un ardında 2. ve 3.sırayı alan Konak Belediyespor ile Narlıdere Belediyespor'un Bölgesel Amatör Lig (BAL)' a çıkma mücadelesi verecekleri tek devreli lig usulü oynanacak olan play-off fikstrü İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)' da yapılan kura çekimi ile belirlendi.
Oynanacak olan 5.karşılaşmanın sonunda ilk iki sırada yer alacak takımlar yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele edecek. 3. ve 4. olan takımlar ise , Bölgesel Amatör Lig (BAL)'dan gelecek rakipleri ile play-out maçı oynayarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselmeye çalışacaklar.
SERVET SARUN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: