TRANSFER HABERLERİ

26 Mart 2013 Salı

Gönen Belediyespor, Salı Mesaisinde

Sınavlar nedeniyle bugüne ertelenen maçta Gönen Belediyespor, Saat 13.30’da Nail Gönenli’de deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Altınova Belediyespor’u konuk edecek.
Bugün saat 13.30’da Nail Gönenli’de oynanacak mücadele öncesinde ev sahibi Gönen Belediyespor 23 puanla 11. sırada yer alırken, Altınova Belediyespor 27 puanla 9. sırada bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Yalova’da oynanan maç 3-3 berabere tamamlanmıştı. Yeşil-beyazlılar 15 günlük çalışma programının ardından bu maça mutlak galibiyet için çıkacaklar.
Galibiyet çok önemli
Topladığı 23 puanla 11.sırada yer alan Gönen Belediyespor, geçen haftayı bay takım olarak geçti. Üzerindeki 3 takıma bakıldığında Gönen’e göre maç fazlaları bulunuyor. Eğer Gönen Belediyespor bugünkü maçtan galibiyetle ayrılması durumunda ve 2-3 haftalık periyotta alacağı galibiyetlerle ligin üst sıralarına tırmanabilir.
İstatistikler Gönen’i gösteriyor
Ligde 4 maçtır kazanamayan Gönen Belediyespor, deplasmanda son 3 maçını kaybeden rakibi karşısında galibiyete daha yakın olan taraf olarak gösteriliyor.  Altınova Belediyespor deplasmanda 3 maçtır kaybetmesinin yanında deplasmanda 8 maçtır kazanamıyor. Tüm bunlarla birlikte ev sahibi ekip kendi saha ve seyircisi önünde rakibine oranla daha başarılı sonuçlara imza atıyor. 
NEDİM KIRAN - GÖNEN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: