TRANSFER HABERLERİ

19 Şubat 2013 Salı

Balıkesir Süper Amatör Lig (SAL)' da Zirve Heyecanı Büyüyor.

Balıkesir Süper Amatör Lig’in sonuna yaklaştıkça heyecan büyüyor. Erdekspor’un liderliğinde geçilen 20.hafta sonunda lider puan kaybı yaşarken, takipçilerinden Edremit Belediyespor beraberlikle 1 puan aldı. Altınoluk Belediyespor ise son haftaların flaş takımı Sındırgı Belediyespor'u 2-0’la geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı.  
Burhaniye Belediyespor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen lider Erdekspor, maç sonrasında Burhaniye’de zor anlar yaşadı. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan ya da istediği skoru alamayan ev sahibi Burhaniye Belediyespor’un konuk ekiplere yaptığı centilmenlikle bağdaşmayan davranışlara yetkililerin hala kulan tıkaması, akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Son olarak Erdekspor’un da burada adeta esir muamelesi görmesi, olayları tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. Sonuç itibari ile Erdekspor, bu zor deplasmandan bir puanla dönerek (dönebilerek) sahadan kazançlı ayrıldı. 
Takipçilerinden Edremit Belediyespor sahasında yarı yarıya puan farkı yaptığı Yeni Sanayispor’la golsüz berabere kalarak lideri rahatlattı. 
Altınoluk Belediyespor ise son haftalarda galibiyet serisi yakalayan ligin iddialı ekiplerinden Sındırgı Belediyespor’u 2-0’la geçerek hem moral buldu hem de rakibinin kendisinden uzaklaştırdı. 
Ligin dibinden kurtulamayan Edincikspor, Küçükköyspor karşısında taraftarları önünde boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan Edincikspor için tehlike çanları iyiden iyiye çalmaya başladı.  
NEDİM KIRAN - GÖNEN    
Tarafımdan izinsiz, http://egedespor.blogspot.com'dan haber ve fotoğraf alınamaz yayınlanamaz.egedespor@hotmail.com

Hiç yorum yok: