TRANSFER HABERLERİ

25 Şubat 2024 Pazar

LİDER MUĞLASPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR ERKAN ASLAN İLE YOLLAR AYRILDI.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grupta lider Muğlaspor'da Teknik Direktör Erkan Aslan ile yollar ayrıldı. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.Grupta hafta'ya en yakın takipçisi

Manavgat Belediyespor'un 4 puan önünde lider olarak giren, bugün evinde konuk ettiği Sökespor'a 2-1 mağlup olarak haftayı kayıpsız atlatan Manavgat Belediyespor ile arasındaki puan farkı 1'e düşen Muğlaspor'da yönetim alınan mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Erkan Aslan ve ekibi ile yollarını ayırdı. 
Muğlaspor Kulüp Resmi Sosyal Medya hesabından yapılan yazılı açıklamada; Teknik Direktörümüz Erkan ASLAN ve ekibiyle, karşılıklı anlaşarak bugün itibarıyla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Direktörümüz Erkan ASLAN ve ekibine tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz"denildi.
Teknik Direktör Erkan Aslan Resmi Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada; Muğlaspor yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda ekibimle beraber aldığımız ilk ve tek mağlubiyetten sonra takımımızı lider bir şekilde bırakmanın onuru ve gururu ile görevimizden ayrılmış bulunmaktayız. Bundan sonraki süreçte Muğlaspor kulübüne başarılar dilerim"dedi.

İLK MAĞLUBİYET İLE YOLLAR AYRILDI.

Sezon başında yeşil beyazlı kulübün başına gelen Manisa'lı tecrübeli Teknik Adam ile Muğlaspor geride kalan 17 hafta'da; 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı, 40 puan ile en yakın rakibinin 1 puan önünde liderlik koltuğunda bulunuyor. Güçlü ekiplerin bulunduğu grupta ligin 8.haftasında deplasmanda Yatağanspor'u 2-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan Muğlaspor, 10 haftadır koltukta oturuyor. 

SERVET SARUN








Hiç yorum yok: