TRANSFER HABERLERİ

17 Nisan 2023 Pazartesi

YAYALARSPOR, TURAN İDMAN YURDU'NU 1-0 YENDİ, BAL'A GÖZ KIRPTI.

Hafta sonunda Uşak 1.Amatör Lig Play-Off karşılaşması yarı finalinde, Turan İdman Yurduspor'u 1-0 yenen Yayalarspor adını finale yazdırdı BAL'a göz kırptı.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da Uşak'ı temsil edecek olan takımın belirleneceği 1.Amatör Lig Play-Off finali, Yayalarspor ile Sivaslı Belediyespor arasında oynanacak. Uşak1.Amatör Lig'de normal sezonu 2 ve 5.sırada tamamlayan Yayalarspor, Güneyspor, Karahallıspor ve Turan İdman Yurduspor arasında oynanan Play-Off maçlarında çeyrek final'de Güneyspor'u 4-2 yenen Yayalarspor ile Karahallıspor'u 3-0 yenen Turan İdman Yurduspor ile yarı final karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Hafta sonunda oynanan Kalfa Stadında oynanan yarı final karşılaşmasında Yayalarspor sahaya; Adnan, Mehmet Işık, Ercan (Hüseyin), Halil - Kaptan), Erdal, Emre, Mustafa, Mehmet Ali, Murat (Ali Tahan), Saffet ve Serdar (Hüsnü Can) ilk onbiri ile çıktı. 

Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. 20.dakikada Saffet, 35.dakikada Emre'nin kırmızı kart görmesi ile sahada 9 kişi kalan Yayalarspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince maçın normal süresi 0-0 berabere sonuçlandı ve karşılaşma 15'er dakikadan 30 dakika uzatmaya gitti.

Uzatma dakikalarında etkili olan Yayalarspor istediği golü 103.dakikada Mehmet Ali ile buldu. Kaln dakikakalrda başka gol olmayınca Yayalarspor maçı 1-0 kazanarak, finale direk çıkan Sivaslı Belediyespor'un konuğu oldu.

Yayalarspor Yöneticisi Gökhan Diri

Yayalarspor Yöneticisi Gökhan Diri,"Normal sezonu 2.sırada tamamladık, Play-Off maçlarında önce Güneyspor sonrasında da hafta sonunda sahada 9 kişi kalmamıza rağmen Turan İdman Yurduspor'u 1-0 yenerek adımızı finale yazdırdık. Turan İdman Yurduspor karşısında sahada ayak basmadık yer bırakmayan ve müthiş bir mücadele örneği gösteren futbolcu kardeşlerimi, Teknik heyetimizi ve bizleri yanlız bırakmayan taraftarlarımzıa çok teşekkür ediyorum. Yyalarspor camiası olarak şimdi bu maçları unutarak Final maçına kilitlendik, tek hedefimiz Sivaslı Belediyespor maçını da kazanarak adımızı Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yazdırmak"dedi.

SERVET SARUN






Hiç yorum yok: