TRANSFER HABERLERİ

7 Nisan 2023 Cuma

TURGUTLUSPOR U19, YARI FİNAL'DE.

U19 Bölgesel Gelişim Ligi 3.grupta mücadele eden ve normal sezonu 36 puanla 3.sırada tamamlayarak adını Play-Off'lara yazdıran ve Konya'grup merkezinde ilk maçında Sarıyer'i 3-0, çeyrek finalde de geçen yılın şampiyonu Karşıyaka'yı 2-1 yenerek adını yarı finale yazdıran Turgutluspor U19'un yarı finaldeki rakibi Düzce Cam Düzcespor oldu.

Yarı final ve final karşılaşmaları Antalya'da Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak.
Yarı Final'de Düzce Cam Düzcespor ile 12 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi 1.nolu sahada karşılaşcak olan Turgutluspor U19 bu maçı kazanması halinde, Yomraspor-Bayrampaşaspor A.Ş. maçının galibi ile final'de karşılaşacak.
Kulüp Başkanı Bülent Daşkan,"Rahim Kaya ve Ayhan Toplar yönetimindeki Turgutluspor U19 Takımımız Konya’da oynanan Play-Off maçlarında aldıkları galibiyetlerle adlarını yarı finale yazdırdılar. Bu başarı bizleri çok mutlu etti. Şimdi önlerinde şampiyon olmaları için 2 tane kritik maç kaldı. İlk maç 12 Nisan Çarşamba günü saat 16:00’da Düzce Cam Düzcespor ile oynanacak. Ben teknik heyetimize ve sporcularımıza, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Camiamızı mutlu edecek sonuçla Turgutlu’ya döneceklerine cani gönülden inanıyorum"dedi.
SERVET SARUN


















Hiç yorum yok: