TRANSFER HABERLERİ

28 Nisan 2023 Cuma

ÇANAKÇISPOR'DA HEDEFLER BÜYÜK, HER SEZON BİR ÜST LİG.

Manisa 2.Amatör Lig C Grubunda yarın sezonun ilk maçına çıkacak olan Çanakçıspor'da hedefler Büyük. Manisa 2.Amatör Lig C Grubunda; Alaşehir Kavaklıdere Gençlikspor, Eşmelilerspor ve Sarıgöl Çavuşlar İdman Yurdu ile mücadele edecek olan ve hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen Çanakçıspor, ligin ilk karşılaşmasında yarın saat 15.00'da Alaşehir Şehir stadında Alaşehir Kavaklıdere Gençlikspor'a konuk olacak. 

Yeni sezon öncesinde Yeni Başkanı Bilgin Albayrak ve yönetimi ile hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Çanakçıspor'da hedefler Büyük. 
Yeni sezon öncesinde yeni yönetimi ile hedefini Şampiyonluk olarak belirleyen Çanakçıspor'un yeni Başkanı Bilgin Albayrak; Fair-Play'ın ilk öncelik olduğu güzel bir sezon diliyorum, hedefimiz Çanakçıspor'u her sezon bir üst liglere taşımak"dedi.

Çanakçıspor Genel Kaptanı Olcay Özkul,"Takımımız yeni bir sayfa açarak lige iddialı bir  şekilde hazırlandı. Sezona deplasmanda oynayacağımız Alaşehir Kavaklıdere Gençlikspor maçıyla başlayacağız. Tek hedefimiz yeni Başkanımız Bilgin Albayrak ve ekibi olarak; Taraftarlarımız, destekçilerimiz ve sponsorlarımızın da desteği ile Şampiyon olarak her sezon bir üst lige yükselmek. Tüm takımlarımıza sakatlıklardan uzak, centilmence geçen bir sezon diliyorum"dedi.

Teknik Direktör Baki Onur Kızgın yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan Çanakçıspor, yarınki Alaşehir Kavaklıdere Gençlikspor maçını beklemeye başladı.


SERVET SARUN










Hiç yorum yok: