TRANSFER HABERLERİ

7 Nisan 2023 Cuma

ALİAĞASPOR FK, BAL 10.GRUP'TA ŞAMPİ....

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta ligin bitimine son 2 hafta kala Aliağaspor FK, grup şampi....Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve Manisa ve İstanbul takımları ile şampiyonluk yarışını kovalayan Aliağaspor FK, ligin bitimine 2 hafta kala, hafta sonunda evinde konuk edeceği Uşak temsilcisi Budaklar Gençlikspor karşılaşmasını kazanması halinde, grup şampiyonluğunu ilan edecek.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ligin ilk yarısında sadece 6.hafta'da liderlik koltuğuna oturan Aliağaspor FK, ligin ikinci yarısının ilk maçında evinde Alaçatıspor ile 1-1 berabere kalınca lider Yunusemre Belediyespor ile arasındaki puan farkı 6'ya çıktı.

Bu beraberlik sonrasında oynadığı 8 maçıda kazanan sarı siyahlılar önce lider Yunusemre Belediyespor ile puan farkını kapattı, sonrasında da rakibinin puan kaybettiği 19.haftanın sonunda 1 puan fark ile liderlik koltuğuna oturdu.

Geçtiğimiz hafta sonunda da deplasmanda konuk olduğu Yunusemre Belediyespor'u kendi evinde 1-0 yenerek aradaki puan farkını 4'e çıkaran Aliağaspor FK, (5 Nisan Çarşamba) hafta içi mesaisinde evinde konuk ettiği Gazi Mahallesispor'u Muhammet Ali Aydın (4) ve Mesut Uzun'un golleri ile 5-0 yendi, son 2 haftaya 4 puan fark ile girdi.
Aliağaspor FK, hafta sonunda Pazar günü saat 15.00'da evinde konuk edeceği Uşak temsilcisi Budaklar Gençlikspor'u yenmesi halinde grup şampiyonluğunu ilan edecek.
SERVET SARUN













Hiç yorum yok: