TRANSFER HABERLERİ

26 Mart 2023 Pazar

....SON DAKİKA....MUĞLASPOR'DA EGEMEN URHAN İLE YOLLAR AYRILDI.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grupta 21.hafta karşılaşmasında bugün evinde Saygın Yapı Didim Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak liderlik yarışında yara alan ve liderlik koltuğundan inerek puan cetvelinde 4.sıraya gerileyen Ermaş Muğlaspor'da Teknik Direktör Egemen Urhan ile yollar ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grupta mücadele eden Ermaş Muğlaspor, sezona Teknik Direktör Tevfik Cihan Bulut ile başlamış ve Bulut yönetiminde ligin ilk yarısını 7 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 23 puan ve averaj ile 4.sırada tamamlamıştı. 
Tevfik Cihan Bulut ile ilk yarının bitiminde yollarını ayıran yeşil beyazlılar, ligin ikinci yarısına Teknik Direktör Egemen Urhan ile başlamış ve Urhan yönetiminde çıktığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı.
Bugün evinde Saygın Yapı Didim Belediyespor'a 2-0 mağlup olarak son 3 maçında 7 puan kaybeden ve liderlik koltuğundan olan Ermaş Muğlaspor kurmaylar, maç sonunda acil toplantı yaparak Teknik Direktör Egemen Urhan ile  karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı.
Muğlaspor Resmi Sosyal Medya hesabından yapılan yazılı açıklama;
Yönetim kurulumuz ile Teknik Direktörümüz Egemen Urhan arasında yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır.
Teknik Direktörümüz Egemen Urhan'a kulübümüze yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.
Egemen Urhan'ın Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama;
Yönetim ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Futbolcu kardeşlerime, kulüp yöneticilerimize, personelimize, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve teknik heyetime emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur.

SERVET SARUN
















Hiç yorum yok: