TRANSFER HABERLERİ

26 Aralık 2022 Pazartesi

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'LU GÜREŞÇİLER MADALYA AVCISI.

Söğütlü Kaymakamlığı ve Söğütlü Belediye Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği,"2022-2023 U-15 İller Arası Söğütlü Kaymakamlığı, Söğütlü Belediye Başkanlığı Merhum Sacit Eker Grekoromen - Serbest Stil Güreş Turnuvası" 24-25 Aralık tarihleri arasında Sakarya'nın Söğütlü ilçesi'nde gerçekleştirildi.

13 ilden, yaklaşık 300 sporcunun katıldığı turnuvada Yunusemre Belediyespor'lu Civan Yalçın 38 kiloda, İbrahim Cengiz Çelik de 68 kiloda gümüş madalya kazanırken, Furkan Altıner ise 75 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu, gelecek vaat eden güreşcilerden Kadir Suday'da 41 kiloda 5.oldu.
2023 yılına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Yunusemre Belediyespor Güreş Antrenörü Ömer Rona, Türkiye Şampiyonası havasında güzel bir turnuva deneyimi yaşadıklarını söyledi. Rona, "Sakarya'dan kupa ve madalyalarla döndüğümüz için mutluyuz. Bizlere desteğini esirgemeyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: