TRANSFER HABERLERİ

6 Kasım 2022 Pazar

TURGUTLUSPOR, BULVARSPOR'A TAKILDI.

TFF 3.Lig 2.Grupta Turgutluspor, 10.hafta karşılaşmasında, İstanbul deplasmanında Bulvarspor'a konuk oldu.

BULVARSPOR: 2      TURGUTLUSPOR: 2

STAT: Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı

HAKEMLER: Talha Öztürk **, Turhan Akbaş **, Ali Kılıç **

BULVARSPOR: Osman ***- Ferhat **, Oktay **, Oğuzcan **, Ulaş **, Haktan ***, Abdülkerim ** (70 Ömer *), Görkem ** (81 Halil Can *), Doğukan * (45 Muhammet Mirac *), Mehmet Refik ** (70 Barışcan *), Hasan **      

TURGUTLUSPOR: Fatih ***- Sertan ** (77 Özgür **), Muhammed Ebrar **, Serhat **, Burak Osman ** (88 Tolga *), İlhan ***, Mustafa Emirhan Özyaşar ** (65 Mustafa Köroğlu **), Tolga Çokkoşan **, Levent ** (77 Koray Tekin **), Berkay **, Okan **

GOLLER: Dk. 10 (P) ve 31 (P) İlhan, 12 Haktan, 80 Oğuzcan  

SARI KARTLAR: Haktan, Muhammet Mirac, Barışcan (Bulvarspor), Sertan, Mustafa Emirhan Özyaşar, Okan, Mustafa Köroğlu (Turgutluspor)

Karşılaşma öncesinde geride kalan 9.haftanın sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 14 puan ve averaj ile 6.sırada yer alan Turgutluspor, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak 8 puan ve averaj ile 11.sırada yer alan Bulvarspor'a konuk oldu.
Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Turgutluspor 10.dakikada İlhan'ın penaltıdan kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Golün şoku'nu kısa sürede atan ev sahibi ekip Bulvarspor, 12.dakikada Haktan ile beraberliği sağladı. 1-1
31.dakikada Turgutluspor bir kez daha İlhan'ın penaltı golü ile 2-1 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skor ile tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı arttırmak isteyen Turgutluspor, ev sahibi ekip kalecisi Osman'ı geçemezken, ev sahibi ekip 80.dakikada Oğuzcan'ın golü ile karşılaşmada beraberliği sağladı ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.
***** Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Kulüp Başkanı Bülent Daşkan, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Gökdere ve Cüneyt Bulman'da maçı protokolde izledi.
SERVET SARUN














Hiç yorum yok: