TRANSFER HABERLERİ

22 Kasım 2022 Salı

SERDAL ÖZ, MANİSA SANAYİ YILDIZSPOR'A HAYAT VERİYOR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grup ekiplerinden Manisa Sanayi Yıldızspor’un tecrübeli ismi Serdal Öz, oynadığı futbol ve attığı goller ile takımına hayat veriyor.

Tecrübeli oyuncu geride kalan 8 hafta sonunda rakip ağlara 7 gol bırakarak BAL Grupları içinde gol krallığında da 8 gol ile zirvede bulunan Muğlaspor'lu Ender Acar'ın ardından 2.sırada yer alıyor.
Manisa Sanayi Yıldızspor’un 34 yaşındaki tecrübeli ismi Serdal Öz, geride kalan 8 hafta sonunda kırmızı-siyahlı formayla rakip ağlara 7 gol bırakarak, performansıyla alkış aldı. Sanayi Yıldızspor’un oynadığı 8 maçta attığı 12 golün 7’sinde Serdal Öz’ün imzası var. Gol krallığında da zirveye oynayan Serdal Öz, BAL'ın en çok gol atan isimleri arasında bulunuyor. Sergilediği performansla kırmızı-siyahlı taraftarları da etkilemeyi başaran deneyimli oyuncu, 2-2 berabere kaldıkları Gazi Mahallesispor maçında da penaltı golüyle sahne almayı başardı. Takımın başarısı için çok çalıştığını ifade eden Serdal Öz,"Manisa Sanayi Yıldızspor’u yukarıya taşımak için mücadele ediyoruz. Benim için gol ekstra motivasyon sağlıyor. Takım olarak kazanmak beni daha da mutlu ediyor. Gazi Mahallesi karşısında 3 puanı çok istedik ancak olmadı. Talihsiz iki penaltı maçın seyrini değiştirdi. Haftayı 1 puanla kapattık. Şimdi tamamen Saruhanlı Belediyespor FK maçına odaklanacağız. O maçı kazanarak zirve inadımızı sürdüreceğiz. Biz takım olarak bunu başaracağımızı biliyoruz” dedi.
İstanbul Gaziosmanpaşaspor alt yapısında futbola başlayan tecrübeli oyuncu kariyerinde Türkiye Kupasında 9, TFF 3.Lig'de 101, TFF 2.Lig'de 1, BAL'da 178 maçta forma giydi, 145 gole imza attı.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: