TRANSFER HABERLERİ

18 Kasım 2022 Cuma

METİN KÜÇÜKOĞULLARINDAN, MAÇLARIMIZDA İZMİR'Lİ HAKEM İSTEMİYORUZ.

METİN KÜÇÜKOĞULLARINDAN," MAÇLARIMIZDA İZMİR'Lİ HAKEM İSTEMİYORUZ, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grup İzmir ekiplerinden Bornova Yeşilovaspor'da Genel Koordinatör Metin Küçükoğullarından'dan yaptığı açıklamada,"Maçlarımızda İzmir'li Hakem istemiyoruz"dedi.
Bornova Yeşilovaspor Genel Koordinatörü Metin Küçükoğullarından yaptığı açıklamada,"Ligin ilk haftasında bir diğer İzmir temsilcisi Viven Bornova FK'ya konuk olduk. Karşılaşmanın Hakem triosu İzmir Bölgesi'ndendi, karşılaşmada 1-0 öne geçmemize rağmen maçı 2-1 kaybettik. Aynı zamanda karşılaşmada Teknik Direktörümüz karşılaşmada kötü bir yönetim gösteren Hakem tarafından saha dışına atıldı. Ligin 5.haftasında yine bir başka İzmir takımı Çiğli Belediyespor'a konuk olduk. Bu karşılaşma öncesinde gerekli başvurumuzu yaparak maçımıza İzmir Bölgesi Hakemi verilmemesini istedik ve bu karşılaşmanın orta hakemi Aydın Bölgesi'ndendi ve biz karşılaşmayı 4-0 kazandık"dedi.

BAŞVURU YAPMADIK, DEMEKKİ YAPMAMIZ LAZIMMIŞ
Metin Küçükoğullarından,"Geçtiğimiz hafta sonunda ise ligin 7.haftasında deplasmanda Tire 2021 FK'ya konuk olduk. Bu karşılaşma için bir başvuru yapmadık ve maçımızın hakem triosu İzmir Bölgesi Hakemleriydi, ne varki karşılaşmanın 70.dakikasında 2-0 öne geçmemize rağmen kalan dakikalarda kalemizde gördüğümüz 3 gol ile sahadan mağlup ayrıldık. Çok kötü ve art niyetli bir hakem triosu vardı sahada ve kulübedeki 2 Teknik Adamımızı da saha dışına attı ve maçı katletti. Demekki karşılaşma öncesinde maçlarımızı İzmir Bölgesi Hakemleri yönetmesin diye başvurumuzu yapmamız lazımmış.

LİGİN İKİNCİ YARISINDA OYNAYACAĞIMIZ 3 KARŞILAŞMA İÇİNDE BAŞVURUMUZU YAPACAĞIZ,  MAÇLARIMIZDA İZMİR'Lİ HAKEM İSTEMİYORUZ

Metin  Küçükoğullarından,"Yeşilovaspor büyük bir camiadır, kulübümüzün haklarını en küçük noktasına kadar savunmaya devam edeceğiz, Maçlarımızın İzmir Bölgesi Hakemleri tarafından yönetilmesini istemiyoruz” dedi.
SERVET SARUN




Hiç yorum yok: