TRANSFER HABERLERİ

11 Kasım 2022 Cuma

MANİSA SANAYİ YILDIZSPOR, BAĞCILARSPOR'U KONUK EDECEK.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grup ekiplerinden Manisa Sanayi Yıldızspor, 7.hafta karşılaşmasında Pazar günü İstanbul temsilcisi Bağcılarspor'u  konuk edecek. Muradiye Futbol Sahasında saat 14:00’te başlayacak olan karşılaşmayı Bursa Bölgesinden Alper Cesur yönetecek. Kritik karşılaşma öncesi iki takımında 11’er puanı bulunuyor.

Karşılaşma öncesinde Manisa Sanayi Yıldızspor, geride kalan 6 haftada; 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 11 puanla 6.sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, bu maçı kazanarak averajla önünde olan rakibini altına almak istiyor.

HALİT ALACA; TEK DÜŞÜNCEMİZ 3 PUAN

Teknik Direktör Halit Alaca,"Geçen hafta Alaçatıspor deplasmanında alınan 1 puan elbette değerlidir. Oyuncularım 3 puan için elinden geleni yaptı, ancak galibiyet golünü bulamadık. Artık bu maçı geride bırakıp, sahamızda oynayacağımız Bağcılarspor maçının hazırlıklarına başladık. Hafta başından bu yana tek düşüncemiz 3 puan. Taraftarlarımızın da arkamızda olacağı bir doksan dakika olacak. Takımımızın başarılı olması adına tüm fedakarlıkları yapmaya devam edeceğiz. Gerektiğinde sahada oyuncularımız iki kişilik mücadele edecekler. Biz iyi bir ekibiz ve bu maçında üstesinden gelerek yolumuza 3 puanla devam edeceğiz" dedi.

SERVET SARUN











Hiç yorum yok: