TRANSFER HABERLERİ

23 Ekim 2022 Pazar

TİRE 2021 FK'DA TEKNİK SORUMLU SEZER ÖZTÜRK VE EKİBİ İSTİFA ETTİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Grupta ligin 4.haftasında deplasmanda Aydın Yıldızspor'a 3-2 mağlup olan Tire 2021 FK'da Teknik Sorumlu Sezer Özçelik ve ekibi görevinden istifa etti.

Sezona deplasmanda 0-0'lık Çiğli Belediyespor beraberliği ile başlayan, 2.hafta evinden şampiyonluk hesapları yapan Muğlaspor'u 5-0 gibi farklı skor ile yenerek dikkatleri üzerine çeken Tire 2021 FK, 3.hafta deplasmanda önce Eşin Grup Sökespor'a 3-1 sonrasında da 4.hafta karşılaşmasında Cumartesi günü deplasmanda Aydın Yıldızspor'a 3-2 yenildi.
Aydın Yıldızspor karşısında 2 kez geriye düştüğü karşılaşmada, 90+6'da attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmayan sarı kırmızılılar, 90+10'da yediği penaltı golü ile rakibine 3-2 mağlup oldu.
Sezon başlamadan Teknik ekibini ve kadrosunu tecrübeli oyuncular ile kuran Tire 2021 FK'da son alınan 3-2'lik Aydın Yıldızspor mağlubiyeti sonrasında Teknik Sorumlu Sezer Özçelik ve ekibi görevinden istifa etti.
SERVET SARUN

Tire 2021 FK Teknik Kadro
Alper Yılmaz Analiz Antrenörü (solda)
Evren Özsu Yardımcı Antrenörü (soldan ikinci)
Sezer Özçelik Teknik Direktör (Ortada)
Raif Albay Atletik Performans Antrenörü (sağdan ikinci)
Alper Tokol Kaleci Antrenörü (sağda)
Kulüpten yapılan yazılı açıklama;
TEKNİK EKİP İSTİFA ETTİ
"Kulübümüzün Teknik Direktörü Sezer Özçelik ve ekibi, görevinden istifa etmiştir. Özçelik'e ve ekibine takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca Tire 2021 Futbol Kulübü Yönetimi,"Dün oynanan maçımızın 96.dakikasında attığımız galibiyeti getiren gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilip pozisyon sonrası aleyhimize penaltı verilmiştir. Hakem kararlarından kaynaklı müsabakayı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Hakemler ile ilgili gerekli şikayetlerin yapılacağını tüm kamuoyuna bildiririz"denildi.




Hiç yorum yok: