TRANSFER HABERLERİ

25 Ekim 2022 Salı

MEDİGÜN SOMA ZAFERSPOR'A MİLLİ KALECİ.

Kamerun Milli Takım kalesini'de koruyan Pauline Chalotte Alang Ayangma, Medigün Soma Zaferspor'da.

Hafta sonu start alan ve ilk haftayı bay olarak geçen Kadınlar Futbol 1.Ligi ekiplerinden Manisa temsilcisi Medigün Soma Zaferspor, dış transfer'de aynı zamanda Kamerun Milli Takım kalesini de koruyan 30 yaşındaki Pauline Chalotte Alang Ayangma’yı kadrosuna kattı.
Ligin ilk haftasını bay olarak geçen ve ilk maçında 29 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'da deplasmanda Birfen Koleji Hatay Defnespor'a konuk olacak olan Medigün Soma Zaferspor, Soma’lı iş insanı Coşkun Çayıroğlu’nun öncülüğünde ve bir kaç iş insanında desteği ile Pauline Chalotte Alang Ayangma’yı kadrosuna kattı.
Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde bir kaç iş insanı ile transferin sponsorluğunu üstlenen Coşkun Çayıroğlu,"Kadın futbol takımımızın sporcularının ve yönetiminin gayretlerine yakınen şahitim. Zor şartlarda ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bizden de bir sporcuya, sponsor olmamızı istediler biz de birkaç arkadaş kulübümüze destek olduk. Zaferspor'da iki kızım vardı, şimdi üç kızım oldu"dedi.
Transferin gerçekleşmesinde ekstra çaba sarf eden ikinci başkan Murat Gökmentekin,"Küçük bir halı sahadan başlayan hikayemiz bugün çok uluslu birinci lig takımına ulaşmıştır. Bir kaç sezon bu ligde kalıcı olmak istiyoruz, bunun için iyi bir kaleciye ihtiyacınız vardı fakat bu ihtiyacımızı karşılayacak bütçemiz yoktu. Bize bu transferin gerçekleşmesinde destek olan Coşkun Çayıroğlu’na ve diğer iş insanlarına teşekkür ederim"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: