TRANSFER HABERLERİ

26 Eylül 2022 Pazartesi

TURGUTLUSPOR'DA KEYİFLER YERİNE GELDİ.

TFF 3.Lig 2.grupta hafta sonunda evinde konuk etiği Orduspor 1967'yi 3-0'lık skor ile geçen Turgutluspor'da keyifler yerine geldi.Hafta için Teknik Direktör Sadun Hoşbay ile yollarını ayıran ve Orduspor 1967 karşılaşmasına yeni Teknik Direktörü Doğan Engin ile çıkan Turgutluspor, karşılaşmayı 3-0 kazanarak moral buldu.
Orduspor 1967 karşılaşması öncesinde oynadığı 3 maçta, 1 galibiyet, 2 mağlubiyet alan, Ziraat Türkiye kupasında Kuşadasıspor'a yenilerek kupanın dışında kalan Turgutluspor'da, Orduspor 1967 karşısında alınan 3-0'lık galibiyet sonrasında keyifler yerine geldi.

Teknik Direktör Doğan Engin,"Kısa bir süre önce takımımızın başına geçtim. 3 veya 4 antrenman yaptık oyuncularımızla. Antrenmanda ilk konuşmam da, Sevdiğiniz işi yapıyorsunuz ve bundan keyfi alın. Orduspor maçına çıkın ve kendiniz gibi oynayın dedim. Ligde oynadığı 2 maçı kazanmış moralli bir takıma karşı oynadık. Sahada ilk dakikada itibaren çok iyi mücadele eden bir Turgutluspor vardı. Orduspor 1967 bu ligin başarılı takımlarından birisi. Onlar da iyi mücadele etti. Sahada istekli arzulu bir Turgutluspor vardı. İlk düdükten itibaren ne istediğimizi biliyorduk ve istediğimizi almak için savaştık. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. 3 gol attık ama çok daha fazlasını atabilirdik. Net bir oyunla net ve önemli bir galibiyet aldık. Bütün takımımı bugün oynadıkları futboldan dolayı kutluyorum. Maçımıza gelerek bize destek olan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a teşekkür ediyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir destek verdiler. Onların varlığı bizim için çok önemli"dedi.  

Turgutluspor formasını; geçen sezon 25 Lig, 1 Türkiye kupasında, bu sezon 4 Lig, 1 Türkiye kupası maçında forma giyen Almanya doğumlu 25 yaşındaki Serhat Kot, bu karşılaşmada 2 gol atarken, son golünü  2 sezon Fenerbahçe U21 kadrosuna yer alırken, 28 Ekim 2018 tarihinde Fenerbahçe U21-MKE Ankaragücü U21 maçında atmıştı.
SERVET SARUN













Hiç yorum yok: