TRANSFER HABERLERİ

4 Ağustos 2022 Perşembe

MİLAS BELEDİYESPOR'DA KADRO TAMAM.

Alpaslan Endüstri Voleybol Erkekler 1.Ligi takımlarından Milas Belediyespor, yeni sezon öncesinde transferlerini tamamladı.

Geçtiğimiz sezon Alpaslan Endüstri Voleybol Erkekler 1.Ligi'ni oynadığı 22 karşılaşmada 7 galibiyet, 15 mağlubiyet alarak 24 puan ile 10.sırada tamamlayarak ligde tutunan Milas Belediyespor, yeni sezon için Başantrenör Mehmet Akif Gürgen ile yeniden anlaştı. Yeni sezonda Gürgen'in yardımcılıklarını Adem Aydın, istatistik Antrenörü Okan Mert Gezer ve fizyoterapist Hayrettin Demir yapacak.
Mavi beyazlılar yeni sezon öncesinde iç transferde; 
Celil Yavuz (Pasör)
Dış transferde;
Alperen Ova (Smaçör) Ürgüpspor
Berke Tan (Smaçör) Aydın Büyükşehir Belediyespor
Burak Hazırol (Libero) Solhanspor
Hamit Yüksel Mandıracı (Smaçör) Hatayspor
Hısham Yousri (Pasör Çaprazı)
Son olarak Mısır ekibi Zamalek Sporting Club forması giyen 28 yaşındaki oyuncu, Mısır Milli takımı formasını da giydi, Mısır Ligi’nde şampiyonluk yaşadı.
Murat Han Kısal (Orta Oyuncu) Sorgun Belediyespor
33 yaşındaki tecrübeli oyuncu kariyerinde; Galatasaray, Ziraat Bankası, Maliye Milli Piyango, Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Haliliye Belediyespor, Tokat Belediye Plevnespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve son olarak geçen sezon Sorgun Belediyespor formasını giydi. 2019-2020 sezonunda Japon takımı Voreas Hokkaido ile yurt dışı tecrübesi yaşadı.
Okay Serçe (Pasör Çaprazı) Niksar Belediyespor
Oktay Tetik (Libero) Develi Belediyespor
Ömer Arslan (Orta Oyuncu) Kütahya Belediyespor
Rafael Migel (Smaçör)
25 yaşındaki oyuncu kariyerinde Rusya Ligi ekiplerinden Yaroslavich Yaroslavl ile şampiyonluk yaşadı, Lokomotiv-Izumrud Ekaterinburg takımıyla bronz madalya kazanarak sezonun en iyi voleybolcusu seçilen, Sırbistan ekibi Vojvodina NS Seme Novi Sad, Belarus ekibi Shakhtar Soligorsk ve son olarak Kazakistan ekibi Atyrau VC formasını giydi.
Rıfat Erden Çevikel (Pasör) TÜRŞAD
Tuğberk Sungur (Orta Oyuncu) Hatayspor, kadrosuna kattı.
Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat,"Deneyimli oyunculardan oluşan kadromuzla bu sezon da ligin iddialı takımlarından biri olmayı hedefliyoruz. Kulüp olarak voleybol sporuna hizmet etmek adına tüm çabayı sarf ediyoruz. Takımımıza yeni katılan oyuncularımıza şehrimize hoş geldiniz diyorum. Yeni sezonun takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm teknik ekip ve oyuncularımıza sakatlığın yaşanmadığı başarılarla dolu bir yıl diliyorum”dedi
SERVET SARUN















Hiç yorum yok: