TRANSFER HABERLERİ

18 Ağustos 2022 Perşembe

GÖLMARMARSPOR ALT YAPISI İLE GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR.

Manisa Amatör Lig ekiplerinden Gölmarmaraspor Futbol Yaz Okulu ile geleceğin futbolcularını yetiştiriyor. Geçtiğimizi sezon Manisa 1.Amatör Lig'de alt yapısından yetişen oyuncuları mücadele eden ve grubunda şampiyon olan Gölmarmaraspor, açmış olduğu Futbol Yaz Okulu ile de geleceğin futbolcularını yetiştiriyor. 
Manisa 1.Amatör Lig'de mücadele eden ve halen lisanslı 110 oyuncunun yanı sıra yaz okulunda eğitim alan 80'e yakın oyuncusu ile fabrikaya dönüşen alt yapısı ile Gölmarmaraspor, geleceğe umutla bakıyor. Haftanın 6 günü şehir stadında Antrenör Mutlu Kertiş yönetiminde çalışmalarına devam eden sporcular, liglerin başlaması ile birlikte çeşitli yaş gruplarında kırmızı beyazlı formayı giyecekler.
Başta A Takım olmak üzere tüm alt yapı kategorilerinde lige katılım sağladıklarını belirten Antrenör Mutlu Kertiş,"Her geçen gün büyüyen bir Gölmarmaraspor alt yapımız var. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. İlçemiz çocuklarına burada hem futbol bilgisi veriyoruz hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlıyacak aktiveteler ile onları geleceğe hazırlıyoruz. A Takım olmak üzere tüm alt yapı kategorilerinde lige katılım sağlayarak onların gelişmesi için var gücümüz ile çalışıyoruz"dedi
Kulüp Başkanı Şakir Can,"Hedefimiz İlçemizde erkek-kız tüm çocuklarımızın spor ile tanışmasını sağlamak ve onların gelecekte hem iyi birer sporcu, hem de iyi birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak. Başta A Takımımız olmak üzere tüm lig kategorilerinde kendi alt yapımızdan yetişen oyuncularımız ile mücadele ediyoruz"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: