TRANSFER HABERLERİ

30 Mayıs 2022 Pazartesi

BANAZ DERBENTSPOR, ÜÇ PUANI ÜÇ GOL İLE ALDI.

Uşak 2.Amatör Lig Play-Off grubunda Banaz Derbentspor, Gümüşkolspor ile Kalfa Suni Çim sahasında sıcak bir havada oynanan karşılaşmada karşı karşıya geldi.Uşak 2.Amatör Lig A grubunda ilk 2 sırayı alan Banaz Derbentspor ile Karahallıspor, B grubunda ilk 2.sırayı alan Banazspor ile Gümüşkolspor'un mücadele ettiği Play-Off maçları hafta sonu start aldı. İlk hafta karşılaşmalarında Banaz Derbentspor, Gümüşkolspor'u 3-0, Karahallıspor, Banazspor'u 3-2 yendi.
İlk kez mücadele ettiği 2.Amatör Lig'de büyük bir başarıya imza atan ve A grubunda normal sezonu zirvede tamamlayan Banaz Derbentspor, Play-Off ilk maçında Gümüşkolspor'u 16 ve 57.dakikalarda Ramazan'ın kendi kalesine ve 76.dakikada Emrah'ın golü ile 3-0 yendi.
Karşılaşma sıcak bir havada oynanırken, yaklaşık 200 kadar Banaz Derbentspor taraftarı maç sonunda galibiyet çoskusunu futbolcular ile birlikte yaşadı. 

Maç sonunda yönetim teknik heyet ve futbolcular Mega Müjde Restaurant'ta yemekte buluştu. 

GÜMÜŞKOLSPOR: 0   BANAZ DERBENTSPOR: 3

STAT: Kalfa Suni Çim (2)

HAKEMLER: İsmail Pekdemir, Furkan Türk, M.Rahim Yılmaz

GÜMÜŞKOLSPOR: Bülent Üzmez, Muammer Sercan, Sedat, Fatih, Ramazan, Barış, Mercan, Sinan, Kamilcan, Kenan 

BANAZ DERBENTSPOR: Adnan, Enes (Seyit), Bilge Kağan (Oğuzcan), Emir Tolga, Mehmet Alaybeyoğlu (Berkant - Halil Türkmen), Mehmet Aydoğan, Adem (Halil Aytar), Enes, Berkay, Emrah, Ali Rıza

GOLLER: 16 ve 57 Ramazan (Kendi Kalesine), 76 Emrah 

Banaz Derbentspor Teknik Sorumlusu Mustafa Kara,"Play-Off'un ilk maçında zorlu bir maç oynadık, rakibimiz Gümüşkolspor savunma ağırlıklı bir oyun oynamaya çalıştı onun için bizim oyunumuzda istediğimiz gibi değildi. Fakat oyuncularımız bu sıcak havada oyuna karekter koyup maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildiler. Play-Off'un ikinci maçında haftaya Banazspor ile karşı karşıya geleceğiz, o maçın hazırlıklarınada hafta içinde aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Amacımız oynayacağımız bütün maçları kazanarak bir üst lige çıkmak. Bunuda başarabilecek oyuncu ve oyun kalitemizin olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle maçlarımıza hazırlanıp oynuyoruz"dedi. 

SERVET SARUN

Play-Off ikici maçında Banazspor ile karşılaşacak olan Banaz Derbentspor, bu maçın hazırlıklarına yarın yapacağı çalışma ile başlayacak.

2.HAFTA 5 HAZİRAN PAZAR

17.00 Kalfa Suni 2 Nolu saha   Banaz Derbentspor-Banazspor:

17.00 Karaağaç Şehitler Stadı   Karahallıspor-Gümüşkolspor:








Hiç yorum yok: