TRANSFER HABERLERİ

5 Nisan 2022 Salı

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR, EMANETİ GERİ ALDI.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 2.Grup'ta bay olarak geçtiği geçen haftada liderlik koltuğunu 1 maç fazlası ile Aliağa Futbol A.Ş.'ye devreden Çiğli Belediyespor, evinde konuk ettiği Manisa Sanayispor'u 1-0 yenerek haftayı bay olarak geçen Aliağa Futbol A.Ş.'den liderlik koltuğunu geri aldı. 
Bu sezon oynadığı 15 karşılaşmada 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan, tek mağlubiyetini ligin 3.hafta'sında Aliağa Futbol .AŞ.'den alan ve bu maç sonrasında oynadığı 11 maçı'da kaybetmeyen Çiğli Belediyespor, evinde Manisa Sanayispor'u konuk etti. 
Çiğli Belediyesi Atatürk stadını dolduran yaklaşık 3 Bin taraftarınında büyük desteğini alarak maça başlayan Çiğli Belediyespor, 11.dakikada Uğur Karakoç'un ceza sahası dışından attığı mükemmel gol ile karşılaşmayı 1-0 kazandı. 
Karşılaşma sonrasında stadı bayram yerine çeviren taraftar şampiyonluk şarkıları söylerken, karşılaşmayı Çiğli Kaymakamı Adnan Katipoğlu, Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Kulüp Başkanı Deniz Çıtak ile Manisa Sanayispor Kulüp Başkanı Turhan İnan beraber izledi.
SERVET SARUN

 

Hiç yorum yok: