TRANSFER HABERLERİ

2 Nisan 2022 Cumartesi

ÇEŞME BELEDİYESPOR, BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE.

Çeşme Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da. İzmir Süper Amatör Lig (SAL) Sami Gider sezonunda Play-Off maçlarında Beyaz grupta mücadele eden Çeşme Belediyespor, son maçında Ege Üniversitesi'ni 2-1 yenerek grup şampiyonu oldu, adını Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yazdırdı. İzmir Süper Amatör Lig (SAL) Sami Gider sezonunda F Grubunu oynadığı 14 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 28 puan ve averaj ile lider Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Gençlikspor'un ardında 2.sırada tamamlayarak adını Play-Off'lara yazdıran Çeşme Belediyespor, 10 takımın 2 grupta, tek devreli lig usulü mücadele ettiği Play-Off maçlarında, Beyaz grupta; Asarlık Gençlikspor, Ege Üniversitesi, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Karabağlar FK ve Ödemişspor ile birlikte BAL mücadelesi verdi.

Play-Off grubunda; Ödemişspor'u 2-1, Asarlık Gençlikspor'1-0 ve İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen, Karabağlar FK ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar son maçında Ege Üniversitesi ile Balçova İlçe stadında karşı karşıya geldi. 
Karşılaşmayı Mehmet Selçuk ve Ali'nin golleri ile 2-1 kazanan Çeşme Belediyespor, grubunu 13 puan ile zirvede tamamlayarak adını Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yazdırdı.
Karşılaşmayı Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran, Kulüp Başkanı Hüseyin Gültekin ile birlikte izleyerek destek verdi, karşılaşmaya Çeşme Belediyespor taraftarları büyük ilgi gösterdi.
Uzun araç konvoyu ile ilçeye giriş yapan şampiyon takım Belediye önünde kurulan ses düzeni eşliğinde şampiyonluğu taraftarları ile doyasıya kutladı. Burada konuşan Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran,"Şimdi bugün 1 Nisan, şaka yapmıyorum Çeşme Belediyespor 3.Lig'e geri dönecek, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. 2 Takımım var benim, ikisine de gereken desteği vereceğim ve ikisini de el ele 3.Lige çıkartacağız"dedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: