TRANSFER HABERLERİ

5 Nisan 2022 Salı

BÖLMESPOR, İZMİRSPOR'U DİZE GETİRDİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 2.Grup'ta Bölmespor, deplasmanda konuk olduğu İzmirspor'u 4-3 yenerek lig'de kaldı, Play-Out karşılaşması oynamaya hak kazandı.Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 2.Grup'ta geçen hafta deplasmanda Manisa Sanayispor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında havlu atan İzmirspor'a konuk Bölmespor, rakibini 35 ve 50'de İsmail Yalçınkaya, 75'de Can Samet Papatya ve 80'de Emrah Kuru'nun golleri ile 4-3 yendi. Ev sahibi ekip İzmirspor'un golleri 27'de Penaltıdan Abdülkadir Kaplan, 64'de Barış Civelek ve 72'de Alper Önal'dan geldi. Karşılaşma sonrasında büyük sevinç yaşayan Bölmespor'lu oyuncular ve teknik heyet galibiyeti doyasıya yaşadılar.

Bölmespor Teknik Sorumlusu Tarık Ulu,"İzmirspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandık, maçın bizim için zor geçeceğini biliyorduk ve tüm planlamalarımızı mutlak kazanmak adına yaptık, oyuncularımın hepsi verilen görevi en iyi şekilde kendilerine yakışır şekilde yerine getirdi. Emeklerimizin karşılığı almaya devam ediyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederiz"dedi
Bu galibiyet ile Bölmespor puanını 11 yaptı ve lig'de kalmayı başarırken, gelecek sezonda BAL'da oynayabilmek için lig bitiminde Uşak 1.Amatör Lig şampiyonu Budaklar Gençlikspor ile Play-Out karşılaşması oynayacak. Bu karşılaşmayı kazanan takım gelecek sezon BAL'da Uşak'ı temsil edecek.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: