TRANSFER HABERLERİ

9 Mart 2022 Çarşamba

UŞAKSPOR'DA VELİ ÖZDEMİR DÖNEMİ SONA ERDİ.

TFF 2.Lig Beyaz grupta 22.hafta'nın erteleme maçında bugün evinde Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor'a 3-0 mağlup olan Uşakspor'da Teknik Direktör Veli Özdemir görevinden istifa etti.

TFF 2.Lig Beyaz grupta geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü deplasmanda lider Pendikspor'a 4-0 mağlup olan Uşakspor, 22.haftanın erteleme maçında bugün evinde konuk ettiği ve ateş hattından uzaklaşmak isteyen Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Veli Özdemir, görevinden istifa etti.
Sezon başında Teknik Direktör Serkan Afacan'ın yardımcısı olarak Uşakspor'da görev almaya başlayan Veli Özdemir, ligin 5.haftasında deplasmanda Karatay Termal 1922 Konyaspor karşında alınan 5-1'lik mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Serkan Afacan görevinden istifa etmesi ile 6.hafta'da Anagold 24 Erzincanspor, 7.hafta'da Tarsus İdman Yurdu maçlarında takımın başında yer aldı. Uşakspor bu iki maçta 4 puan aldı ve yönetim tarafından takımın başına getirildi. 
Resmi olarak 22 lig ve 2 kupa maçında takımın başında çıkan Özdemir'li Uşakspor, ligde oynadığı 22 karşılaşmada 7 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. 
Pazar günü oynanacak olan 30.hafta karşılaşmaları'nda Uşakspor haftayı Bay olarak geçecek. 
Uşakspor 33 puan ve averaj ile 13.sırada yer alıyor. 
SERVET SARUN
Kulüp Resmi Sosyal Medya hesabından yapılan yazılı açıklama.
Kamuoyuna Duyuru!
Teknik Direktörümüz Sayın Veli Özdemir, Yönetim Kurulumuza istifasını sunmuştur. Yönetim Kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirme sonucu Veli Özdemir'in istifası kabul edilmiş ve görevinden ayrılmıştır.
Uşakspor A.Ş Yönetim Kurulu olarak kulübümüze verdiği emekler için kendisine ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.
Uşakspor AŞ Futbol Kulübü













Hiç yorum yok: