TRANSFER HABERLERİ

2 Mart 2022 Çarşamba

DÜĞEREK GÜNEŞSPOR BİTMEDİ DEDİ.

Muğla Süper Amatör Lig (SAL) Play-Off grubunun 3.haftasında sahasında Dalyanspor’u konuk eden Düğerek Güneşspor, ilk yarıda Ubeyt Eren ve ikinci yarıda İsa Sevinç’in golleri ile sahadan 2-0'lık skorla ayrılarak puanını 4'e yükseltti. 
Muğla Süper Amatör Lig (SAL) A Grubu’nu 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak namağlup şampiyon tamamlayıp Play-Off'a kalan Düğerek Güneşspor, ara transfer döneminde de yapmış olduğu transferlerle kadrosunu güçlendirmiş, hedefini Bölgesel Amatör Lig (BAL) olarak belirlemişti.
Play-Off grubunun 1.haftasında evinde Milas Gençlikspor ile 1-1 berabere kalan, 2.haftada ise Ortaca Belediyespor'a son dakika golüyle 2-1 mağlup olan Düğerek Güneşspor yönetimi bu karşılaşma sonrasında teknik heyette kan değişikliğine gitme kararı alarak Adnan Yazıcıoğlu ve ekibine emekleri için teşekkür ederek takımını kalan son 4 maçta kulübü yakından bilen ve taraftarın sevgisini kazanmış Nazım Ceylan’a emanet etti. 
Taraftardan Tam Destek
Ortaca Belediyespor deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası dönüş yolunda takım otobüsünü yolda durduran Kırmızı Şeytanlar taraftar grubu futbolculara ümitsizliğe kapılmamaları gerektiğini, taraftarın güveninin tam olduğunu ve son ana kadar destekleyeceklerini söyledi. Kendi sahasında karşılacağı kritik Dalyanspor karşılaşması öncesi Çağlar Dere önderliğinde kulüp tesislerine Kırmızı Şeytanlar takımına moral verdi. Oynanan karşılaşması sırasında da son ana kadar desteklerini sürdüren Kırmızı Şeytanlar takımının itici gücü oldu.
İpler Artık Düğerek Güneşspor’da
Ortaca Belediyespor’un 1-1 berabere kalarak puan kaybettiği haftada sahasında “ya tamam, ya devam” niteliğinde olan Dalyanspor karşılaşmasına çıkan Düğerek Güneşspor rakibini 2-0 mağlup ederek “devam” dedi ve Play-Off grubun ilk yarısını 4 puanla ikinci sırada tamamlarken 7 puanlı Ortaca Belediyespor’un takipçisi oldu. Ligin ikinci yarısına Milas Gençlikspor deplasmanında başlayacak olan Düğerek Güneşspor, ikinci haftasında ise sahasında Ortaca Belediyespor’u konuk edecek.
Play-Off grubunun 2.yarısı 13 Mart'ta oynanacak olan maçlar ile başlayacak.
Rıdvan İnan; İnanıyoruz, Şampiyon olacağız.
Sportif Direktör Rıdvan İnan,"Herşeyden önemlisi bu kadar kritik bir maç olmasına rağmen saha içerisinde ve saha dışarısında dostluk ve Fair-Play görüntüleri olması bizi çok mutlu etti. Dalyanspor camiasına da bu konuda teşekkür ediyorum. Bu karşılaşma bizim için kritik bir virajdı ama takımımıza güveniyorduk. İyi futbol ile almış olduğumuz 3 puan takımımıza özgüvenini geri getirdi. Rakiplerimizinde puan kaybettiği haftada kazanarak ipleri elimize aldığımızı düşünüyorum. Kalan 3 karşılaşmada da 3 galibiyet alıp şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Şahin Kırkan başkanlığında tüm yönetimimize, her zaman arkamızda olan taraftarımıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza emekleri için teşekkür ediyorum ve son olarak şunu söylemek istiyorum. İnanıyoruz, şampiyon olacağız"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: