TRANSFER HABERLERİ

11 Ocak 2022 Salı

MUĞLA SAL'DA DÜĞEREK GÜNEŞSPOR FIRTINASI.

Muğla Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda Düğerek Güneşspor fırtınası esiyor. Muğla Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda; Karaovaspor, Milas Gençlikspor, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, Ula Belediyespor ve Yeni Milasspor ile birlikte mücadele eden Düğerek Güneşspor, ligin bitimine 2 hafta kala Play-Off'a katılmayı garantiledi. Muğla Süper Amatör Lig (SAL) A Grubunda, hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor karşısında geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanması bilen Düğerek Güneşspor, ligin bitimine 2 hafta kala Play-Off'a katılmayı garantiledi. 
Ligde oynadığı 8 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak 22 puan ile nağmalup olarak liderlik koltuğunda oturan kırmızı beyazlı ekip, rakip fileleri 22 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü. 

2017-2018 sezonunda 1.Amatör Lig'de şampiyon olarak Süper Amatör Lig (SAL)'a çıkan ve ilk kez mücadele ettiği Süper Amatör Lig (SAL)'da 2018-2019 sezonunu 2.sırada tamamlayan, 2019-2020 sezonunu da 2.sırada tamamlayarak BAL'ın kapısından dönen Düğerek Güneşspor, göstermiş olduğu başarı ve istikrar ile spor kamuoyunun da takdirini kazanmayı başardı.

HEDEF; BÖLGESEL AMATÖR LİG 

Kulüp başkanı Şahin Kırkan ve yönetim kurulu sezon öncesinde takımı Adnan Yazıcıoğlu, Tamer Selvan ve Mesut Aydın teknik heyetine emanet ederken yapmış olduğu iç ve dış transferlerle sezona emin adımlarla başladı. 

Düğerek Güneşspor Sportif Direktörü Rıdvan İnan
Düğerek Güneşspor Sportif Direktörü Rıdvan İnan,"Kulüp olarak sistemli ve istikrarlı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu şekilde yolumuza devam etmemizi sağlayan ve kulübümüzün başarısı için gece gündüz demeden çalışan başkanımız Sayın Şahin Kırkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kulübümüzün başarısı için sahada emek veren teknik heyetimiz ve futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Play-Off Grubu öncesinde devre arası transfer döneminde takımımızı güçlendirmek adına takviyeler yapacağız. Son olarak Gümüşlükspor’da Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren kanat oyuncusu Süleyman Can Özen’i kadromuza kattık. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ise takımımıza 3-4 takviye daha yapacağız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Tek temennimiz hedeflediğimiz, arzuladığımız Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek. İnşallah hedefimize ulaşacağız"dedi.

Ligin 9.Haftasında Ula Belediyespor'a konuk olacak olan Düğerek Güneşspor, bu karşılaşmayı da kazanması halinde ligin bitimine 1 hafta kala ise grup şampiyonluğunu ilan edecek. 

SERVET SARUN










Hiç yorum yok: