TRANSFER HABERLERİ

22 Ocak 2022 Cumartesi

GÖLMARMARASPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR. 5-1

Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Kış Grubunda, Gölmarmaraspor fırtınası esmeye devam ediyor. Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Kış Grubunda, nağmalup olarak liderlik koltuğunda oturan Gölmarmaspor, evinde konuk ettiği Akhisargücü, engelini de kayıpsız atlatarak yoluna devam ediyor.
Manisa 1.Amatör Lig Akhisar Kış Grubunda, 9.hafta karşılaşmasında İlçe stadında Akhisargücünü'nü konuk eden Gölmarmaraspor sahaya; Fırat, Emrah, Ümit (80 Atalay), Hakan (75 Özhan), Levent, Emre, Muhammmed, Kadir, Ulaş (75 Ozan), Eksan, Fatih (65 Barış) ilk onbiri ile çıktı. Yedekler; Ahmet, Doğukan, Emirhan
Karşılaşmayı; Serkan Öksüz, Irmak Tüzen, Mustafa Ayberk Balcı hakem triosu yönetti. 

Karşılaşmaya ev sahibi ekip Gölmarmaraspor, etkili başladı. 

10.dakikada kazanılan serbest atışı tecrübeli isim Eksan kullandı. 1-0

Bu golden 5 dakika sonra 15.dakikada tecrübeli isim Eksan, kendisinin ve takımının 2.golüne imza attı. 2-0

Rakibi karşısında etkili olmaya devam eden kırmızı beyazlılar 20.dakikada Fatih'in golü ile farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı. 3-0

İkinci yarıda 61.dakikada konuk ekip bulduğu gol ile skor 3-1 oldu.

Karşılaşmanın hakimi olan Gölmarmaraspor, 70.dakikada Barış, 75.dakikada Ümit'in golleri ile skoru 5-1 yaptı ve karşılaşma bu skor ile tamamlandı.

Bu karşılaşma ile oynadığı 9.maçıda kazanan Gölmarmaraspor 27 puan ile nağmalup liderliğini sürdürdü. 

Teknik Direktör Mutlu Kertiş,"Bugünkü karşılaşmaya çok iyi hazırlandık, oyuncularım sahada verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirdiler. Farklı kazandık. Oyuncularımın hepsini tek tek kutluyorum. Kaybetmeden hedefimize emin adımlar ile ilerliyoruz. Rakibimize de kalan  maçlarında başarılar diliyorum"dedi.

SERVET SARUN












Hiç yorum yok: