TRANSFER HABERLERİ

17 Eylül 2021 Cuma

TİRE FK, YENİ SEZONUN STARTINI VERDİ.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) İzmir ekiplerinden Buca Zaferspor'un yarışmacı haklarını satın alan Tire Belediyespor, yeni ismi Tire Futbol Kulübü olarak yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele edecek. Yeni sezon öncesinde startı veren sarı kırmızılı ekipte Teknik Direktör'lüğe Tire 1922, Tire Belediyespor’da görev yaparak şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki Serkan Söğüt'ü getirildi. Serkan Söğüt'ün yardımcılıklarını Fırat Abak, Bartu İnal, Fatih Özdemir, Engin Güneş (kaleci antrenörü) yapacak.
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da yeni bir oluşumla yola çıkan Tire Futbol Kulübü, 2021-22 Sezonu’nun hazırlıklarına başladı. Hedefini 3.Lig olarak belirleyen ekipte Teknik Direktör Serkan Söğüt, kaliteli bir takım kurduklarını belirterek, Tire’mizi el birliğiyle profesyonel liglere ulaştıracağız"dedi.
"Tire'ye profesyonel ligler yakışır"
Tire FK Teknik Direktörü Serkan Söğüt, hedeflerinin 3.Lig olduğunu söyledi. Söğüt,"Yeni başkanımız, yeni yönetimimiz ve Tire Belediyemizin tam desteğiyle yeni bir oluşum içerisine girdik. İlçemize, halkımıza, stadımıza daima profesyonel ligler yakışır. Bu doğrultuda doğru transferler yapıyoruz. Bu ligi bilen, şampiyonluk yaşamış oyuncuları kadromuza kattık. 4-5 tane görüştüğümüz iyi oyuncular var. Onları da kadromuza kattıktan sonra takımımız Afyon'da kampa girecek. Kamp süresince hazırlık maçlarıyla, takım içi kaynaşmayla lige hazır hale gelmek istiyoruz"dedi.
Bu yeni oluşumda taraftar desteğini de hissetmek istediklerini sözlerine ekleyen Söğüt,"Taraftarlarımız arkamızda olsun. Onların itici gücü bizim için çok önemli. Umarım hep beraber mutlu sona ulaşırız"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: