TRANSFER HABERLERİ

8 Eylül 2021 Çarşamba

HAKAN ŞAPÇI, ALİAĞASPOR BU KEZ HEDEFİ YAKALAYACAK.

Geçtiğimiz sezon normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten final karşılaşmasında penaltı atışları sonunda Kuşadasıspor'a 4-2 kaybederek 3.Lig özlemini yeni sezona bırakan Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden İzmir temsilcisi Aliağaspor, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Şapçı yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor.

Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Hakan Şapçı ile devam kararı alan ve geçen sezonki 27 kişilik kadrosundan Ersin Aslantoğ, Ömer Can, Ali Yasin Demir, Mert Kuleli, Raşit İlçebaylık ve Batuhan Doğrukıran ile sözleşme yenileyen, kadrosuna 13 yeni oyuncu katan Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aliağaspor, yeni sezon hazırlıklarına günde çift idman ile devam ediyor.
Aliağaspor'lu oyuncular son olarak (Pazartesi) 3 farklı grup halinde laktat testinden geçti. Aliağaspor çalışmalarına Salı günü'de devam edecek.  
 Aliağaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı
Yeni sezona yepyeni umutlarla başladıklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı,"Çalışmalarımıza şampiyonluk hevesi ve inancımızla başladık ve Takım olarak şampiyonluk hedefimizden vazgeçmiyoruz. Bu takımı ve şehri hak ettiği profesyonel liglere çıkarmak için aynı heyecan ve coşkuyu yaşıyoruz. Bu sene arzuladığımız şampiyonluk hedefini yakalayacağımızı düşünüyorum"dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: