TRANSFER HABERLERİ

3 Temmuz 2021 Cumartesi

ALİAĞASPOR'UN BUCA ZAFERİ. 2-0

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Bölge, 1.Grubu oynadığı 6 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 15 puan ile zirvede tamamlayan Buca Zaferspor ile 2.Bölge, 2.Grubu oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan ile zirvede tamamlayan Aliağa Futbol A.Ş., çeyrek final karşılaşmasında Menemen'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekipte kontollü başladı ve ilerleyen dakikalarda oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçti.
Dk.39 Aliağa Futbol A.Ş. atağında Enes'in pasında sol kanatta Yusuf topla buluştu, son çizgiye kadar indi ortasında Osman Atalay topun üzerinden atladı arkada bulunan Mehmet Çağrı'ya topu boş kaleye bırakmak kaldı. 0-1
Dk.67 Rakip yarı alanında topla buluşan Enes yaklaşık 25 metre sürdüğü topla 4 defans oyuncusunu çalımlarla geçti ceza sahası içine girdi, plaseledi. 0-2
Karşılaşmanın kalan dakikalarında da oyunun hakimi olan Aliağa Futbol A.Ş. karşılaşmayı 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdıran takım oldu.
Aliağa Futbol A.Ş., 7 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan yarı final maçında Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak. Aliağa Futbol A.Ş., bu karşılaşmayı kazanması halinde 11 Temmuz Pazar günü Anadolu Üniversitesi-Kuşadasıspor maçının galibi ile final oynayacak.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: