TRANSFER HABERLERİ

13 Haziran 2021 Pazar

YEŞİL GÖNEN BESK'DE HEDEF 2.LİG.

Yeşil Gönen BESK, A Grubunu grubu lider olarak tamamlayan Pamukkale Belediyespor'un ardından 2.sırada yer alarak, 2.Lige terfi maçları oynamaya hak kazandı. 9-13 Haziran tarihleri arasında Yalova'da tek devreli lig usulü oynanan Tekerlekli Sandalye Basketbol 3.Ligi A Grubu maçlarında; Pamukkale Belediyespor, Lotus Engelliler, Aydın Genç Efeler, İstanbul Engelliler ve Bucalı Engelliler mücadele eden Yeşil Gönen BESK, A Grubunu grubu lider olarak tamamlayan Pamukkale Belediyespor'un ardından 2.sırada yer alarak, 2.Lige terfi maçları oynamaya hak kazandı.
14-19 Haziran tarihleri arasında Yalova'da oynanacak olan 2.Lig'e terfi maçlarında; Pamukkale Belediyespor, Çarşamba BESK, Zile Engelliler, Kızıltepe Engelliler Birliği ve Erzurum GSK ile mücadele edecek olan Yeşil Gönen BESK, tek devreli lig usulü oynanacak olan karşılaşmalar sonunda ilk 3.sırada yer alması halinde 2.Lig'e yükselecek.
Yeşil Gönen BESK Kulüp Başkanı Nusret Sever," 14-19 Haziran tarihleri arasında Yalova'da oynayacağımız 2.Lig'e terfi maçlarında ilk üç sırada yer alarak 2.Lig'e çıkmak istiyoruz. Gönen'imizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tüm imkansızlıklara rağmen kısa zamanda takımının bu seviye gelmesi ilerki sezonlar için umut vadediyor. Bu dönemde mesaj, telefonla bizler başarı dileklerinde bulunan tüm Gönenli vatandaşlarımıza, sporseverlere teşekkür ediyorum"dedi.
SERVET SARUN









Hiç yorum yok: