TRANSFER HABERLERİ

6 Mayıs 2021 Perşembe

ALİAĞASPOR'DA HEDEF 3.LİG.

17-18 Nisan'da başlaması planlanırken, Covid-19 tedbirleri kapsamında TFF Sağlık Kurulu tarafından ertelenmesi uygun görülen ve TFF tarafından Mayıs ayının son haftasında başlatılacağı açıklanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.Bölge 3.Grupta; Alaçatıspor, Çiğli Belediyespor, İzmirspor, Kınık Belediyespor ve Viven Bornova FK. ile mücale edecek olan Aliağa Futbol A.Ş. yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Şapçı yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor.
Teknik Direktör Hakan Şapçı yönetimindeki Aliağa Futbol A.Ş., 10 günlük Antalya kampında oynadığı 4 hazırlık karşılaşmasında; Aydın Yıldızspor ve Orduspor ile 0-0, Demre Belediyespor ve Ünye 1957 ile'de 1-1 berabere kaldı. 
Hazırlıklarına Aliağa'da kendi tesislerinde devam eden sarı siyahlılar burada oynadığı hazırlık maçlarında Bornova Yeşilovaspor'u 1-0, Buca Zaferspor'u 2-1 ve Manisa Sanayispor'u 4-0 yendi.
Salı günü İzmir'i 3.Bölge 4.Grupta temsil edecek olan Torosgücü'nü konuk eden ve karşılaşmaya; Ömer, Atamert, Semih, Suat, Özkan, Yusuf, Murat, Ersin, Zihni, Mehmet Çağrı ve Batuhan ilk onbiri ile çıkan sarı siyahlılar sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı.
Teknik Direktör Hakan Şapçı,"Aylardır hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takım, Yönetim, Taraftar ve Şehir olarak hazırız ve bir an öncede liglerin başlaması istiyoruz ve tek hedefimiz Aliağa'mızı layık olduğu profesyonel lige taşımak istiyoruz"dedi.
SERVET SARUN













Hiç yorum yok: