TRANSFER HABERLERİ

12 Aralık 2020 Cumartesi

UŞAKSPOR MADDİ ÇIKMAZDA.

Misli.com 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Uşakspor'da Kulübün resmi sosyal medya hesabından Kulüp Başkanı 
Hikmet Kahraman imzalı yazılı açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada 20 Aralık tarihinde takıma yapılacak olan yüklü ödeme için sanayicilerden, iş adamlarına, taraftarlardan, gurbette yaşayan Uşak'lılara kadar, herkese çağrı yaparak maddi destek istendi.

Uşakspor'umuzun kaderi için son 8 gün

Şehrine ve takımına gönül vermiş, şanlı armanın iyi ve kötü tüm zamanlarında en büyük destekçişi olan kıymetli camiamız, değerli Aşigolar.
İnanç dolu karakterli bir takımla 2020--2021 sezonunu en üst düzeyde mücadele ile sürdürmekteyiz. Yakaladığımız bu güçlü ivmeyle yüreklerimizdeki üst lig hasretini besleyerek, hedefimize emin bir şekilde ilerlemekteyiz.
Ancak daha öncede çözümü için çağrıda bulundumuz ekonomik durumlar, takımımızın geleceği ve mevcut istikrarını tehdit etmektedir.
Bu konunda artık kesin ve net bir destek, kaçınılmaz derecede gereklidir.
20 ARALIK DÖNÜM NOKTASI
Zorlu bir grupta yer alan Uşakspor'umuzun, ligdeki bütçesi en düşük takımlar arasında yer almaktadır. Fakat kırmızı siyahlılarımız her şeye rağmen şampiyonluğu hedefleyen ve ilk günden bu yana üst sıraları asla bırakmayan bir inanca sahiptir.
Oyuncularımız hiç bir maddi kaygı gözetmeksizin büyük bir özveriyle mücadele etmekte ve her koşulda zafer için ter dökmektedir. Ancak 20 Aralık tarihi, sezon başından bu yana takımımıza maddi sorunlar nedeniyle gerçekleştirilemeyen önemli miktarda ödeme için son tarihtir.
UŞAKSPOR'UMUZU İKİ SON BEKLEMEKTEDİR
Bir üst lig yolunda emin adımlarla ilerleyen şehrimizin tek profesyonel takımı ve göz bebeği Uşakspor'umuzu iki olası son beklemektedir.
1.Maddi desteklerle güçlenerek şampiyonluk yolunda hedefe yürümek.
2.Maddi yetersizlik nedeniyle başarısızlığa sürüklenmek.
HAYALLERİMİZ İÇİN SON ÇAĞRI
Takımımız, göreve geldiğimiz günden bu yana Belediyemizin ve Kulübümüze katkısı bulunan sınırlı sayıdaki destekçimizin gayretleriyle ekonomik anlamda bugüne kadar dayanabildi. Ancak, bu noktadan sonra yanlızca bu desteklerle mali yeterliliğin karşılanması mümkün değildir.
Şimdiye kadar büyük bir mücadele ile kazanılan başarının kaybolmaması, takımın bütünlüğünün bozulmaması için artık şehrimizin sıkı sıkıya kenetlenmesi gerekiyor.
Kırmızı siyaha sarılmanın, yarınlarımız için bugüne sahip çıkmanın ve bu anlamda desteğin tam zamanı. Hayallerimizin yaroda kalmaması, umutlarımızın kaybolmaması adına daha fazla beklemeye vakit ve imkan kalmamıştır.
Çağrımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; bu zor zamanları aşmamız sadece birliktelikle mümkün olacaktır. Şehrimizin önde gelenlerine, sanayicilerimize, iş adamlarımıza hatta gurbetteki ve şehir dışındaki hemşehrilerimize bu kez Uşak adına yüksek sesle davette bulunuyorum. Gelin, takımımızın dağılmaması için 8 gün içersinde kenetlenip, hep birlikte karanlıktan aydınlığa çıkalım.
Saygılarımla.
Hikmet Kahraman Uşakspor Kulüp Başkanı















Hiç yorum yok: