TRANSFER HABERLERİ

12 Aralık 2020 Cumartesi

BURHANETTİN BASETEMUR,"HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM"

Misli.com 3.Lig 3.Grupta hafta içi mesaisinde evinde konuk ettiği Şile Yıldızspor karşısında maçın uzatma dakikalarında yediği gol ile sahadan 3-3 beraberlik ile ayrılan Somaspor'da Teknik Direktör Burhanettin Basetemur,"Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmamız lazım"dedi

Misli.com 3.Lig 3.Grupta hafta içi mesaisinde evinde Şile Yıldızspor'u konuk eden ve karşılaşmanın ilk yarsını 3-2 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayan Somaspor, maçın uzatma dakikalarında yediği gol ile sahadan 3-3 beraberlik ile ayrıldı.

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur, 1-0 geriye düştükleri maçı iyi mücadele sonrasında 3-2'ye getirdiklerini ancak maçın sonunu getiremediklerini söyledi.

Basatemür, iki haftalık yaşanan puan kayıplarının ardından taraftarlarına galibiyet hediye etmeyi çok istediklerini ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.
Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur,“futbolda hata her zaman var ve bundan sonrada olacak. Önemli olan yaptıklarımızdan ders çıkarıp tekrar aynı hatayı yapmamak. 3-2 öndeyken 4.golü bulmamız gerekiyordu ve bunu istiyorduk. Pozisyonda bulduk ancak topu paylaşmada ve tamamlama kısmında eksiktik"dedi.
Basatemür, kazanılması halinde zirvede olacaklarını belirterek,"Bu maçı kazanmış olsaydık büyük avantaj elde edecektik. Lig bitmiyordu ama 13.haftayı liderlik koltuğunda geçirecektik. İyi mücadele eden tüm oyuncularımızı kutluyorum. Maalesef bunlar futbolda var. Hem Batman Petrolspor hem de Şile Yıldızspor maçını kazanacak kadar oynadık ve kazanmaya da çok yakındık, ancak olmadı. Artık hedefimiz Altındağ maçını kazanmak. Tamamen oraya konsantre olmak zorundayız"dedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: