TRANSFER HABERLERİ

17 Ekim 2020 Cumartesi

4 ÇEKER BERGAMA BELEDİYESPOR.

Misli.com 3.Lig 3.Grupta haftaya 4 puan ile 11.sırada giren Bergama Belediyespor, evinde 3 puan ile 12.sırada yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u konuk etti.
BERGAMA BELEDİYESPOR: 4   KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: 1
STAT: Bergama 14 Eylül
HAKEMLER: Bayram Başkan **, Burak Gültek **, Ulaş Çelik **
BERGAMA BELEDİYESPOR: Ogün ***- Volkan ***, Murat ***, Ali Aydın *** (82 Furkan **), Halil İbrahim Mızrap ***, Oğuzhan ***, Halil ***, Emre *** (46 Ömer ***), Fatih *** (75 Ahmet Mumin ***), Fatih ***, Ali Öztürk *** (88 Halil İbrahim **), Barış *** (46 Mustafa ***)
KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLUSPOR: İlker *- Bünyamin *, Hasan * (85 Doğukan *), Hüseyin * (25 Cengizhan *), Necmican *, Hüseyin *, Buğra * (58 Özkan *), Ayhan *, Ali * (58 Hakan *), Mehmet Berke *, Aykut *, İbrahim * (85 Mücahit Haktan *)
GOLLER: Dk. 10 Ali, 45+2 Volkan, 63 Ali Öztürk, 79 Ömer, 90+8 Halil İbrahim
SARI KARTLAR: Volkan, Oğuzhan, Ali (Bergama Belediyespor), İlker, Bünyamin, Hasan (Kırıkkale Büyük Anadoluspor)
Misli.com 3.Lig 3.Grupta geçen hafta deplasmanda Modafen'e 4-0 mağlup olarak haftaya 4 puan ile 11.sırada giren Bergama Belediyespor, evinde 3 puan ile 12.sırada yer alan Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u konuk etti.
Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Bergama Belediyespor sağlı sollu ataklar ile rakip kalede etkili olurken, 10.dakikada Ali'nin şok etkisi yaratan golü ile rakibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında 1-0 mağlup duruma düştü.
Golün etkisini kısa sürede üzerinden atan ev sahibi ekip Bergama Belediyespor, istediği gole ilk yarının uzatma dakikalarında 45+2'de Volkan ile kavuştu. 1-1
Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Bergama Belediyespor, rakip kalede etkili olurken, konuk ekip kontra ataklar ile rakip kaleye gelmeye çalıştı.
63.dakikada Ali Öztürk'ün şık golü ile 2-1 öne geçen ev sahibi ekip, 79.dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Ömer'in golü ile skoru 3-1 yaptı.
Oyunu soğutmaya çalışan konuk ekipte oyuncular yerden kalkmazken, 88.dakikada Ali Öztürk'ün yerine oyuna giren Halil İbrahim 90+8'de maçın skorunu ilan eden golü kaydetti ve Bergama Belediyespor karşılaşmayı 4-1 kazanarak geçen haftaki Modafen mağlubiyetini unutturdu.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: