TRANSFER HABERLERİ

26 Ağustos 2020 Çarşamba

ALİAĞASPOR FK, TRANSFERDE İŞ BİTİRİYOR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aliağaspor FK, dış transferde Bergama Belediyespor’dan sol açık Enes Bakal (23) ile Belediye Kütahyaspor’dan sol bek Abdurrahim Dağ (26)'ı
kadrosuna katıldı.
Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Aliağspor FK, dış transferde geçtiğimiz sezon BAL 8.Grupta Bergama Belediyespor ile şampiyonluk yaşayan Enes Bakal ile BAL 9.Grupta ligi 2.srada tamamlamasına rağmen TFF 3.Lig'e yükselen Belediye Kütahyaspor'dan BAL'da 154 maça çıkan Abdurrahim Dağ'ı kadrosuna kattı.
Transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal,“Yeni sezon için tüm hazırlıklarımız devam ediyor. Kadromuzu güçlendirmek adına şu ana kadar 3’ü iç, 13’ü dış transfer olmak üzere 16 yıldız oyuncuyu takımımıza kazandırdık. Aliağa’yı profesyonel liglerde temsil etmek istiyoruz. Gelecek sezon şampiyon olmak için hazırlanıyoruz. Aliağaspor FK, 2020-2021 sezonunda yeşil sahalarda güçlü bir kadro ile yer alacak. Yönetimimizle, kadromuzla, taraftarımızla yeni sezonu bekliyoruz”dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: