TRANSFER HABERLERİ

9 Haziran 2020 Salı

İZMİR ASKF ADAYIMIZ MURAT KESER.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkan Adaylarının Murat Keser olduğunu ve her ne olursa olsun kaç aday çıkarsa çıksın Sayın Murat Keser'in
yanında olacaklarını belirtti.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF Başkan Adayı Murat Keser ve Birlik başkanları ile heyetini makamında kabul etti.
Bornova Belediye Başkanı Sayın Mustafa İduğ, İzmir'in diğer ilçe Futbol Birlik Başkanlarının da katıldığı toplantı ile İzmir ASKF Başkan Adaylarının Murat Keser olduğunu ve her ne olursa olsun kaç aday çıkarsa çıksın Sayın Murat Keser'in yanında olacaklarını belirtti.
Tarafız ve Tarafımız'da Murat Keser'dir.
İzmir’de de Bornova’da da herkesin özgür iradesi ile heryere aday olmakta özgür olduğunu fakat İzmir ASKF Başkan Adaylığı konusunda şahsım ve Bornova Belediye başkanı olarak,"Tarafız ve Tarafımız'da Murat Keser'dir"dedi.
Toplantıya Bornova Belediyesi Spor Koordinatörü Ali Alanç, Gaziemir Futbol Kulüpler Birliği Başkanı M.Muammer Şentürk, Buca Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Kenan Polat, Bayraklı Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Başkanı Mesut Ceylan, Yarımada Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Ogün Yılmaz, Çiğli Amatör Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Osman Oflatçı, Altay Altyapı Futbol Koordinatörü Mahmut Gözüaçık, TFF Eski İzmir İl Temsilcisi Mehmet İncu, Gökovaspor Kulüp Başkanı Mehmet Uluçeşme, Bornova Yeşilovaspor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Küçükoğullarından, Çamdibispor Kulüp Başkanı Eray Büyük ile yönetim kurulu üyesi Şefik Yılmaz ve Bayraklı Onur Gençlikspor Kulüp Başkanı Cüneyt Çelik katılarak desteklerini açıkladılar.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: