TRANSFER HABERLERİ

12 Mart 2020 Perşembe

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR, YALOVASPOR'U AĞIRLAYACAK.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta geçen hafta liderliği Yalovaspor'a kaptıran Çiğli Belediyespor, hafta sonunda evinde lider Yalovaspor'u ağırlayacak.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta Yalovaspor ile girdiği şampiyonluk yarışında geçen hafta İstanbul deplasmanında Beşyüzevlerspor karşısında aldığı 1-1'lik sonuçla puan kaybı yaşayan ve liderlik koltuğunu tekrar Yalovaspor'a kaptıran Çiğli Belediyespor, hafta sonunda lider Yalovaspor'u Çiğli Belediyesi Atatürk stadında konuk edecek.Ligin bitimine 5 hafta kala sezonun en önemli maçına çıkacak olan Çiğli Belediyespor'da tek parola galibiyet.Yalovaspor karşılaşmasını kazanarak tekrar koltuğa oturmak isteyen Çiğli Belediyespor'un karşılaşmayı kaybetmesi halinde rakibi ile puan farkı 5'e çıkacak.
UTKU GÜMRÜKÇÜ'DEN, VALİ EROL AYYILDIZ'A DAVET.
Çiğli Belediye ve Çiğli Belediyespor Başkanı Utku Gümrükçü, As Başkan Deniz Çıtak ile birlikte İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret ederek 15 Mart Pazar günü saat: 14.00'da Çiğli Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maça davet etti.
19.HAFTADIR EVİNDE YENİLMİYOR.
2018-19 sezonunun 5.haftasında 21 Ekim 2018 tarihinde Gülbahçespor karşısında aldığı 5-3'lük mağlubiyet sonrasında evinde oynadığı 19 karşılaşmayı da kazanan kırmızı-siyahlı ekip, bu sezon evinde oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı, rakip fileleri 20 kez havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü.
DEPLASMAN FATİHİ, YALOVASPOR.
Evinde İlimtepe Kullar 1975spor'u 90+5'te bulduğu penaltı golü ile 2-1 yenerek tekrar koltuğu kapan Yalovaspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçta 8 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak grubun deplasmanda en fazla puan toplayan ekibi oldu.Yeşil-kırmızı'lı ekip, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü.
Çiğli Belediyespor, Yalovaspor karşılaşmasını Selim Özen (Diyarbakır), Çetin Öncel (Şanlıurfa), Emre Demirel (Diyarbakır) Hakem triosu yönetecek.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: