TRANSFER HABERLERİ

13 Mart 2020 Cuma

BÖLMESPOR DURDURULAMIYOR.

Uşak U17 Ligi'de erteleme maçında Bölmespor deplasmanda konuk olduğu Turan İdman Yurduspor'u 3-1 yendi, zirvedeki yerini korudu.
Uşak U17 Ligi'de erteleme maçında Bölmespor deplasmanda Turan İdman Yurduspor'a konuk oldu.Barış Battal Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip Bölmespor, Umut, Enes, Mehmet, Emre, Mustafa, Berkay, Hüseyin ,Murat, Mert, Ali ve Yunus Emre ilk onbiri ile çıktı.Seyir zevkinin ve temponun fazla olduğu karşılaşmaya sporseveler akın etti.Türkiye Şampiyonası'na katılmak isteyen Bölmespor, karşılaşmayı golcüsü Yunus Emre Günay'ın birbirinden güzel iki ve Murat Dönmez'in kaydettiği gollerle sahadan 3-1 kazandı.
Bölmespor'lu futbolcular attıkları her gol sonrası trİbünlere koşarak asker selamı vererek kahraman Askerlerimizi andı, bu güzel hareket taraflı, tarafsız tüm sporseveler tarafından  ayakta alkışladı.
Bu sonuçla nağmalup liderliğini sürdüren Bölmespor en yakın takipçisi Turan İdman Yurduspor ve Uşak Vefaspor ile puan farkını 6'ya çıkarak lig şampiyonluğu yolunda çok büyük adım attı.
Bölmespor Teknik Sorumlusu Hasan Özdemir,"Çok isteyerek mücadele ettik.Sahaya kazanmak için çıktık ve istediğimizi aldık.Öğrencilerim güzel bir mücadele ortaya koydu, izleyen herkese oyun zevk verdi.Gençlerimiz Maşallah yılmıyor, pes etmiyor bu azimlerine karşılık her hafta BAL Ligi'nde genç oyuncularımıza gerek ilk onbir, gerekse sonradan oyuna dahil ederek tecrübe kazanmaları için uğraşıyorum.Tüm alt yapı kategorilerinde namağlup olarak mücadelemiz devam ediyor, inşallah sonu güzel ve hayırlı olur"dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: