TRANSFER HABERLERİ

4 Mart 2020 Çarşamba

BERGAMA BELEDİYESPOR, HEDEFİNE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta nağmalup liderliğini sürdüren Bergama Belediyespor, Aydın Yıldızspor'u da 2-0 yenerek şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta nağmalup liderliğini sürdüren ve hafta sonunda en yakın rakiplerinden Aydın Yıldızspor'u deplasmanda 48'de Çağrı Tekin ve 66'da Enes Bakal'ın golleri ile 2-0 yenen Bergama Belediyespor, şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşıyor.Aydın Yıldızspor karşısında aldığı üç puan ile ligin bitimine 6 hafta kala en yakın rakibi Yunusemre Belediyespor ile arasındaki 10 puanlık farkı koruyan, 3.sıraya yerleşen Aliağa F.K. ile 16, Aydın Yıldızspor ile ise puan farkını 17'ye çıkaran kırmızı-lacivertli ekipte, Kulüp 2.Başkanı Şerif Topal,"Söz verdiğimiz gibi şampiyonluk yolundaki en önemli deplasmandan 2-0'lık net skorla şehrimize dönüyoruz.Bu galibiyeti önce Şehitlerimize ve kederli Ailelerine daha sonra da bizi hiçbir yerde yalnız bırakmayan büyük Bergamaspor taraftarı Çılgınlar grubumuza ve Bergama halkına armağan ediyoruz.Yola emin adımlarla devam eden oyuncularımızı kutlarım, yolun sonu sampiyonluk"dedi.
Teknik Sorumlu Hakan Şapçı,"Yıldızspor karşılaşmasının zor olacağını biliyorduk, ikinci yarının başlarında bulduğumuz gol sonrasında oyunun seyrini değiştirdik ve sonrasında da 2.golü bularak sonuca gittik.Hedefimiz olan şampiyonluğa 6 maç kaldı ve biz her maçımıza final maçı olarak hazırlanmaya devam edeceğiz, oyuncularımı sahadaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum"dedi.
ŞİMDİDEN KENDİ REKORUNU KIRDI, 
İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2011-2012 sezonununda oynadığı 22 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 50 puan ile 9.Grubu şampiyon olarak tamamlayan ve Play-Off maçında 10.Grup şampiyonu Çiğli Belediyespor'u 1-0 yenerek 3.Lig'e çıkan Bergama Belediyespor, bu sezon geride kalan 20 maçta 18 galibiyet, 2 beraberlik alarak 56 puan topladı ve şimdiden kendi rekorunu kırdı.
HEDEF NAĞMALUP ŞAMPİYONLUK,
Bergama Belediyespor'da hedef nağmalup şampiyonluk.Gelecek 6.haftada Bigadiç Belediyespor, Aliağa F.K. (D), Bolvadin Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bölmespor ve Yunusemre Belediyespor (D) maçlarını kayıpsız atlatarak, nağmalup şampiyonluğa ulaşmak istiyor.
BAL'DA 4 TAKIM NAĞMALUP ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI.
2010-2011 sezonunda start alan Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da 10.sezon heyecanı tüm hızı ile devam ederken, 2012-13 sezonunda Payaspor, 2014-15 sezonunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2016-17 sezonunda  Mardinspor ve Altındağ Belediyespor BAL'da nağmalup şampiyonluğa ulaşan 4 takım olurlarken, BAL'da geride kalan 20 haftada 1.Grup ekiplerin Mardin Büyükşehir Başakspor ile Bergama Belediyespor nağmalup olan ekipler.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: