TRANSFER HABERLERİ

20 Ocak 2020 Pazartesi

BERGAMA'DA BAYRAM VAR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta nağmalup liderliğini sürdüren Bergama Belediyespor, hafta sonunda evinde konuk ettiği Sökespor'u 3-0 yenerken, kazanılan üç puan ilçede bayram sevinci yaşattı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta ligin ilk yarısını en yakın rakibi Yunusemre Belediyespor'un 8 puan önünde nağmalup olarak zirvede kapatan Bergama Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk maçında evinde konuk ettiği rakibi Sökespor'u Osman Atalay, Enes ve Muhammed Şamil'in golleri ile 3-0 yenerken, tribünleri dolduran 3 bine yakın taraftarına da maç sonunda bayram yaşattı.
Karşılaşmayı tribünde izleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; maç sonunda Teknik heyet ve futbolcuları alınan güzel galibiyet için kutlarken, 2.Başkan Şerif Topal,"Tribünleri dolduran ve desteğini 90 dakika eksik etmeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.
Teknik Sorumlu Hakan Şapçı,"devre arasını iyi değerlendirdik ve nokta transferler ile kadromuzu güçlendirdik.Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan zorlu ve her biri final niteliğinde 13 maçımız var ve ilk maçımızı kayıpsız atlattık.Hedefimiz sezon sonunda istediğimiz şampiyonluğa ulaşmak"dedi.
Bergama Belediyespor'un devre arasında kadrosuna kattığı Mardin Büyükşehir Başakspor'dan Mehmet Emin Aba ile Aliağaspor'dan Alican Özaltun ilk onbirde forma giyerken, ligin ilk yarısında 13 maçta 8 gole imza atan Osman Atalay, Sökespor'u da boş geçmedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: