TRANSFER HABERLERİ

28 Ocak 2020 Salı

BERGAMA BELEDİYESPOR, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8 Grupta nağmalup liderliğini sürdüren Bergama Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Bornova Yeşilovaspor'u 3-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.
Bergama Belediyespor'a Bornova Yeşilovaspor karşısında üç puanı getiren goller 2 ve 43'te Çağrı Tekin, 15'te Muhammet Kaan Dönmezer'den geldi.
2.Başkan Şerif Topal,"Futbolcularımızı ve Teknik heyetimizi tebrik ediyorum.Deplasmanda bizi yalnız bırakmayarak tribünleri dolduran ve desteğini 90 dakika eksik etmeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.
Teknik Sorumlu Hakan Şapçı,"Zorlu deplasmanda üç puana ilk yarıda kaydettiğimiz goller ile ulaştık.Oynayan, oynamayan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.Ayrıca bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.Şimdi bu karşılaşmayı unutarak, önümüzdeki Sandıklıspor karşılaşmasına odaklanacağız"dedi.
REKORA GİDİYOR.
11 Grupta 152 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da 1.Grupta Mardin Büyükşehir Başakspor, 2.Grupta Adıyaman 1954 ve 9.Grupta Belediye Kütahyaspor ile birlikte nağmalup 4 takımdan biri olan kırmızı-lacivertli ekip, 15 maçta topladığı 41 puan ile BAL ligi'nin en fazla puan toplayan ekibi olurken, attığı 37 gol ile 43 gol atan Ceyhanspor, 41 gol atan Çarşambaspor, ve 38 gol atan Siirt İl Özel İdaresispor ile Adıyaman 1954'ten sonra en golcü 5.takım oldu.Bornova Yeşilovaspor filelerini 2 kez havalandıran 33 yaşındaki tecrübeli isim Çağrı Tekin attığı 13 gol ile gol krallığında 3.sırada yer alıyor.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: