TRANSFER HABERLERİ

9 Aralık 2019 Pazartesi

DÜĞEREK GÜNEŞSPOR EVİNDE MUTLU.

Muğla Süper Amatör Lig (SAL)'da Düğerek Güneşspor, hafta sonunda kendi evinde konuk ettiği Yeni Milasspor'u 1-0 yendi, ligdeki yükselişini sürdürdü.
Muğla Süper Amatör Lig (SAL)'da Düğerek Güneşspor, hafta sonunda kendi evinde taraftarınında büyük desteğini aldığı karşılaşmada YeniMilasspor'u konuk etti.
Maça iyi başlayan, gol ve goller bulmak için rakip kaleyi ablukaya alan ev sahibi ekip istediği gole 42.dakikada kavuştu.
42.dakika gelişen kontra atakta Sinan Gündüz kaleci ile karşıya geldi ve düzgün vuruşla skoru 1-0 yaptı ve ilk yarı bu şekilde sonuçlandı.
İkinci yarıda oyuna denge gelsede her iki takımda yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyince, ev sahibi ekip karşılaşmayı 1-0 kazanmasını bildi.
Düğerek Güneşspor Kulüp Başkanı Şahin Kırkan,"Zor maç olacağını biliyorduk.Yeni Milasspor, bu ligde her zaman güçlü takımlar arasındadır.Dostça geçen maçı kazanarak hanemize 3 puanı yazdırdık, mutluyuz.Sahada mücadele eden her iki takım oyuncularına, teknik ekibimize, taraftarımıza çok teşekkür ederim.Artık bu mac bitti, önümüzde zorlu Dalyanspor maçı var ona iyi hazırlanarak önümüze bakmak ve seriyi devam ettirmek istiyoruz"dedi.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: