TRANSFER HABERLERİ

10 Aralık 2019 Salı

DEPLASMAN FATİHİ BERGAMA BELEDİYESPOR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grupta lider Bergama Belediyespor, hafta sonunda Uşak deplasmanında Bölmespor'u 3-1 yenerek nağmalup liderliğini sürdürdü.
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da 11 Grup içersinde; 1.Grupta Mardin Büyükşehir Başakspor, 2.Grupta Adıyamanspor 1954 ve 5.Grupta İçel İdmayurduspor ile birlikte nağmalup ünvanını koruyan Bergama Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda konuk olduğu Bölmespor'u 3-1 yenerek deplasmanda 6.galibiyetine imza attı.
Bu sezon deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada; Sökespor ile 0-0 berabere kalan, Sandıklıspor'u 3-0, Salihli Belediyespor'u 1-0, Manisa Sanayispor'u 6-1, Bigadiç Belediyespor'u 2-1, Bolvadin Belediyespor'u 2-0 ve son olarak Bölmespor'u 3-1 yenerek 7 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan toplayan kırmızı-lacivertli ekibi, deplasmanda 18 puan toplayan 6.Grup ekibi Kırıkkale Büyük Anadoluspor takip ediyor.
Bergama Belediyespor, hafta sonunda evinde ilk yarının son karşılaşmasında en yakın takipçisi Manisa ekibi Yunusemre Belediyespor'u konuk edecek.
SERVET SARUN










Hiç yorum yok: