TRANSFER HABERLERİ

29 Kasım 2019 Cuma

LİDER BERGAMA BELEDİYESPOR, AYVALIKGÜCÜ'NÜ KONUK EDİYOR.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup'un nağmalup lideri Bergama Belediyespor, evinde Ayvalıkgücü Belediyespor'u konuk ediyor.BAL 8.Grup'ta lig'de geride kalan 10 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik
alarak nağmalup liderliğini sürdüren Bergama Belediyespor, hafta sonunda evinde zirve yarışından kopmak istemeyen Ayvalıkgücü Belediyespor'u konuk edecek.
Evinde oynadığı 4 karşılaşmada Bornova Yeşilovaspor'u 3-0, Gönen Belediyespor ve Aliağaspor'u 2-0, Aydın Yıldızspor'uda 4-1 yenen kırmızı-lacivertli ekip, Ayvalıkgücü maçınıda kazasız atlatıp hedefine emin adımlarla ile ilerlemek istiyor.
Bergama 14 Eylül stadı'nda Pazar günü saat 14.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Kemal Ögen (Antalya), Vedat Güneş (Antalya), Gökberk Çelikbaş (Burdur) hakem üçlüsü yönetecek.
Ev sahibi ekipte sakat olan kaptan Emrecan Afancanoğlu ile Soner Ergencay forma giyemiyecek.
Antremanı ziyaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, Teknik heyet ve Futbolculara Ayvalıkgücü karşısında başarılar diledi, tatlı ikramında bulundu.
Teknik Sorumlu Hakan Şapçı,"Ligde kolay rakip yok, biz her rakibimizi ciddiye alıyoruz.Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık ve bu çıkışımızı Ayvalıkgücü karşısındada devam ettirmek istiyoruz"dedi.
Kulüp 2.Başkanı Şerif Topal,"Hedifimiz olan şampiyonluğa sağlam ve emim adımlar ile ilerlerken, Pazar günü Ayvalıkgücü karşısında en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını istiyoruz"dedi.
SERVET SARUN











Hiç yorum yok: