TRANSFER HABERLERİ

21 Kasım 2019 Perşembe

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR'DAN FLAŞ KARAR!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta nağmalup liderliğini sürdüren Çiğli Belediyespor'da yönetim, aldığı karar ile tüm iç saha maçlarını Yeni Buca İlçe stadında oynama kararı aldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.Grupta oynadığı 9 karşılaşmada 8 galibiyet, 1 beraberlik alarak nağmalup liderliğini sürdüren Çiğli Belediyespor'da yönetim, aldığı karar ile bu sezonun kalan kısmındaki tüm iç saha maçlarını Yeni Buca İlçe stadında oynama kararı aldı.
Son haftalarda Çiğli Belediyesi Atatürk stadı'nın küçük ve suni çim olması nedeniyle yaşanan sakatlıklardan dolayı, teknik heyetinde raporu doğrultusunda büyük ve çim olması sebebiyle ile bu sezonun kalan kısmındaki tüm iç saha maçlarını Yeni Buca İlçe stadında oynama kararı alan yönetim kurulu kararından sonra, TFF kırmızı siyahlı ekibin hafta sonunda evinde konuk edeceği İlimtepe Kullar 1975 spor karşılaşmasının Yeni Buca İlçe stadında oynanmasını onayladı.
Taraftarlar ise alınan kararın yanlış olduğunu, her maçını evinde 2-3 bin kişi önünde oynarken otobüsler ile taşınacak olan taraftarların bu sayıyı bulmayacağını ifade ederek, bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istedi.
SERVET SARUN












Hiç yorum yok: