TRANSFER HABERLERİ

30 Ekim 2019 Çarşamba

ALAŞEHİR BELEDİYESPOR'A "ÇORBACI FEVZİ"DEN TATLI DOPİNGİ.

Manisa Süper Amatör Lig (SAL)'da maç fazlası ile liderlik koltuğunda oturan Alaşehir Belediyespor'a Tatlı ziyafeti.Manisa Süper Amatör Lig (SAL)'da maç fazlası ile liderlik koltuğunda
oturan Alaşehir Belediyespor, hafta sonunda evinde konuk edeceği en yakın takipçisi Bieksper Hacırahmanlıspor karşılaşması hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, ilçe esnaflarından Fevzi Artemel'ın tatlı ziyafeti ile moral buldu.
2 Kasım Cumartesi günü evinde konuk edeceği en yakın takipçisi Bieksper Hacırahmanlıspor karşılaşması hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Alaşehir Belediyespor, Alaşehir ve Salihli'de esnaflık yapan Fevzi Artemel "Çorbacı Fevzi" ın tatlı ziyafeti ile moral buldu.
Fevzi Artemel,"ilçemizi başarı ile temsil eden Alaşehir Belediyespor'a hafta sonunda oynayacakları önemli Bieksper Hacırahmanlıspor karşılaşmasında başarılar diliyorum.Alaşehirimizin önemli bir markası olan Alaşehir Belediyespor'umuza maddi manevi her zaman destek vermeye devam edeceğiz"dedi.
Teknik Direktör Recep Batı, Takım Kaptanı Akın Yalçınkol ve futbolcular bu güzel jestinden dolayı Fevzi Artemel teşekkür ederek galibiyet sözü verdiler.
SERVET SARUN









Hiç yorum yok: